reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Wózke jest ładny nie powiem ale szybko stał się dla mnie udręką . Jako że jak się Szymek urodził mieszkałam prawie w centrum wawy i wtedy nie zawsze miałam auto czasem maż potrzebował .. wtachać to do autobusu itp to było mega wyzwanie . wogóle jest dość cięzki .
a że ja wszędzie z małym śmigałam nie naleze do tych osób co w domu siedzą to mnie wkurzał że utrudniał mi zycie . No i jak młody miał 6 miechów kupiłam maclarena który zreszta do tej pory w aucie mam i nie rAZ się przydaje choć Szymek nie wózkowy . Młoda pewnie we wrześniu do włoch już pojedzie razem z maclarenem :) Tu na wsi napewno się przyda he he

O szarym mydle w żelu nie słyszałam - dobre to? Ja mam gęsią skórkę na samo słowo mydło, bo moja skóra mydeł nie toleruje i po każdym robi się potwornie sucha:-(

Źle napisałam, to jest mydło w płynie. Pierwszy raz mam takie. Stosuj już ze 2 tygodnie, żeby przyzwyczaić skórę. Muszę Wam powiedzieć, że jest super, nie śmierdzi jak to w kostce. Dobre dla osób, które są uczulone, moja kuzynka tylko tym się myje.

BIAŁY JELEŃ Naturalne Mydło w Płynie (500 ml + Gratis 25 ml) | MĘŻCZYZNA | Mycie i Kąpiel | Mydła i Żele | SuperKoszyk.pl – polecamy krem NIVEA Young, pieluchy happy, CIF oraz wiele innych produktów chemii gospodarczej i kosmetyków w sze

Źle napisałam, to jest mydło w płynie. Pierwszy raz mam takie. Stosuj już ze 2 tygodnie, żeby przyzwyczaić skórę. Muszę Wam powiedzieć, że jest super, nie śmierdzi jak to w kostce. Dobre dla osób, które są uczulone, moja kuzynka tylko tym się myje.

BIAŁY JELEŃ Naturalne Mydło w Płynie (500 ml + Gratis 25 ml) | MĘŻCZYZNA | Mycie i Kąpiel | Mydła i Żele | SuperKoszyk.pl – polecamy krem NIVEA Young, pieluchy happy, CIF oraz wiele innych produktów chemii gospodarczej i kosmetyków w sze

Fajna to musi być rzecz takie mydło bo tak naprawde te wszystkie żele i inne wynalazki co używamy to tylko kupa chemi . A prawda taka że czym prostszy skład tym lepiej :) mojej kolezanki tata się myje tylko szarym w kostce he he. tak się nauczył i innego nie ruszy , kiedys muy dla jaj pod choinke 10 kostek kupiłam

Nawet nie wiedziałam, że ten biały jeleń ma taką bogatą ofertę. Są też żele do higieny intymnej a nawet proszki do prania. I te produkty są niedrogie.

Nawet nie wiedziałam, że ten biały jeleń ma taką bogatą ofertę. Są też żele do higieny intymnej a nawet proszki do prania. I te produkty są niedrogie.

Też niedawno odkryłam na nowo Białego Jelenia - najpierw mydło w płynie, potem żel do higieny, teraz mąż mi żel pod prysznic zakupił do szpitala właśnie. Myję tym też moją córę i jak najbardziej ok.

A co do metek - Aniam ma 100% racji. Są nawet takie maskotki dla maluchów z mega ilością metek. W rożku-kołderce moja tak ssała metkę, że w promieniu 5 cm było mokro :-D

Aniam śliczny wózeczek.

dziewczyny ja właśnie siedzę and moim bagażem. Tantum rosa rozcieńczyłyście?? mam jakas butelke ze sprayem iw to mam zamiar wlac. a czy bierzecie laktator i jakas butelke??

Ja rozcieńczałam do butelki po mineralnej 0,5 l takie z dziubkiem.
Laktatora nie brałam, stwierdziłam, że jak coś to mi mąż dowiezie. Nawał pokarmu u mnie przyszedł na 4 dobę, a wtedy już byłam w domu. Butelka w moim szpitalu nie przejdzie, nawet smoczek musiałam ukrywać. Bardzo prokarmieniuzcycka są. Sami glukozę przez takie butelki z łyżeczką podają.

reklama
Do góry