reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Fajny wózio i superowa pościel!!
A ja sobie dzisiaj płyn do demakijażu taki 3in1 zamówiłam, żeby do szpitala mieć;-)
Kompletuję kosmetyczkę: krem pod oczy, krem na dzień, krem na noc, płyn do demakijażu, tusz do rzęs, kremik uniwersalny Tender Care do ust, krem do rąk, czarna kredka, żel i chusteczki do intymnej, balsam do ciała, żel pod prysznic, szczoteczka z pastą, maszynka do golenia.. Dużo tego:-)

Dziewczyny zakupki super:-).
Kompletuję kosmetyczkę: krem pod oczy, krem na dzień, krem na noc, płyn do demakijażu, tusz do rzęs, kremik uniwersalny Tender Care do ust, krem do rąk, czarna kredka, żel i chusteczki do intymnej, balsam do ciała, żel pod prysznic, szczoteczka z pastą, maszynka do golenia.. Dużo tego:-)
O rajciu ale ci się strasznie dużo tego uzbierało:szok:. Ja zabieram tylko mydełko, paste i szczoteczke do zębów no i szczotkę do włosów, wszystko. Za pierwszym razem też nie brałam więcej kosmetyków i dobrze bo bym ich ani razu nie urzyła, nie miałam głowy:-). Dopiero w domu się za siebie wzięłam:-D.

Fajny wózio i superowa pościel!!
A ja sobie dzisiaj płyn do demakijażu taki 3in1 zamówiłam, żeby do szpitala mieć;-)

Ja na poczatku tez mialam plan aby pozabierac pelno kosmetykow w tym miedzy innymi tusz itp. ale po ostatnim pobycie w szpitalu gdzie i tak mialam sporo czasu bo jeszcze bez dzieciaczka to wiem ze nie ma sensu bo nie ma sie glowy do tego. Wystarczyl mi zel pod prysznic, szampon, plyn do higieny intymnej, krem do twarzy, balsam, husteczki do demakijarzu i intymne, pasta i szczoteczka do zebow teraz jeszcze biore dodatkowo tamtum rose i to chyba wszytsko chociaz uwazam ze i tak sporo i w dodotaku wiekszosc biore w takim malutkich opakowaniach zeby mneij miejsca zajmowalo..

reklama
Prześliczna ta pościelka i wózek też fajny :tak:

Matko elvie, a Ty masz zamiar jakąś wyprzedaż w tym szpitalu robić :szok:
Tyle kremów (naliczyłam 6 z balsamem) to chyba przesada :sorry2:
Kuchnia świetna, ale kominek... rewelacja! Takiego jeszcze nie widziałam :tak:

Do góry