reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Elvie fantastyczne te naklejki.

Zakupiłam gruszkę i Marimer do kataru. Wolę mieć i to i to, zobaczymy czym lepiej.

Ale się cieszę, bo dostaliśmy dziś kaskę na wózek.:-):-):-):-):-):-):-):-):-) Więc możemy zamawiać. Ale żeby zrobić przyjemność teściom zamówimy kuriera do niech i osobiście będą go musieli przywieść do nas.

Więc tylko pozostało łóżeczko do kupienia. Uff co za ulga.

Kupiłam dziś kapcie do szpitala, normalnie noszę 38, ale z racji opuchniętych nóg, kupiłam rozmiar 40. :szok::szok::szok: Ja już naprawdę nie mam w czym chodzić, więc będę musiała 3 tyg chyba siedzieć w domu, a do szpitala to pojadę chyba w tych kapciach :sorry2:

reklama
Kupiłam dziś kapcie do szpitala, normalnie noszę 38, ale z racji opuchniętych nóg, kupiłam rozmiar 40. :szok::szok::szok:
Z tym opuchnieciem nog to jest jakis koszmar!
Na dodatek u mnie w szpitalu bylo ogrzewanie podlogowe, wiec wszystkie chodzilysmy z nogami jak balony a stopami jak giganty. Monstrum jakies!
Nie widzialam roznicy w udach, kolanach i lydkach... Koszmar!!!!!!!!!!!!!
Teraz w domu nogi juz w miare, choc jeszcze cala woda nie zeszla, ale stopy nadal fatalne...

e. salamandra- mleko - bo jedziemy na cycusiu, ale nawet jesli to szpital oferowal swoje. Pozatym mialam ubogo spakowana walizke, tylko najpotrzebniejsze rzeczy. Z tego co tak pobieznie przelecialam ten watek to widzialam ze byla juz o tym mowa i zgodze sie z Forget - szpital i czas po porodzie to nie miejsce na ogrom kosmetykow. Dziecko musi czuc Was i Wasze cialo, a nie drogerie czy kosmetyczny. Przez te 3 dni postawcie na minimalmalizm, tam wszyscy sa przyzwyczajeni do widoku kobiet bez makijazu. To na wyjscie sie pomalowac mozna.

Aha - i polecam inwestycje w najzywczajniejsze majtasy a`la brigitte jones. Ja mialam swoje jednorazowe poporodowe, normalnie nosze M, kupilam XL i dupy za przeproszeniem wsadzic nie moglam. Wszystko opuchniete i wielkie jak u slonicy! Maz nastepnego dnia mi kupil takie az po pepek i zdaly egzamin bezblednie.

Elvie fantastyczne te naklejki.
Ale się cieszę, bo dostaliśmy dziś kaskę na wózek.:-):-):-):-):-):-):-):-):-) Więc możemy zamawiać. Ale żeby zrobić przyjemność teściom zamówimy kuriera do niech i osobiście będą go musieli przywieść do nas.
dobry pomysł
Tescie zostaną docenieni i ważni :)
w końcu jak kaske dali to im sie nalezy :)

...
Aha - i polecam inwestycje w najzywczajniejsze majtasy a`la brigitte jones. Ja mialam swoje jednorazowe poporodowe, normalnie nosze M, kupilam XL i dupy za przeproszeniem wsadzic nie moglam. Wszystko opuchniete i wielkie jak u slonicy! Maz nastepnego dnia mi kupil takie az po pepek i zdaly egzamin bezblednie.

popieram, szczególnie przy cc.....

[

Dokładnie i anjlepiej takie większe jak ktoś idzie na CC bo w szew się nie wbija nic . Większe i biodrówki :)Ja kupiłam na bazarku za 1.50 od sztuki he he

reklama
Dziewczyny a ja mam problem z fotelikiem.
Powiedzcie jakie wy macie? Czy tylko Maxi cosi wchodzi w grę czy mozna znaleźć cos tańszego a również w miarę dobrego.
wcześniej chcialam mieć fotelik wpinany w stelaz no ale fotelika do mojego Fyn'a nie ma ujętego w testach ADAC więc sobie go odpuściłam, można jeszcze wpiąć maxi cosi na adapterach ale to podobno katastrofa z tymi adapterami, więc chyba zdecycydować się musze na fotelik jakiś inny(trudno nie będę go wpinać w stelaż) tylko jaki.
HELP

Do góry