reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
anima chyba będę musiała pokazać ten filmik jak jeszcze raz będzie gadka "jak to ja będę przewozić dziecko ze szpitala."

jestem mega zadowolona, właśnie zakupiłam łóżeczko i parasolkę do wózka.:-d:-d:-d
jutro po wypłacie mam kupę przelewów do zapłaty: Za zabawki, za wózek, za łóżeczko i kupiłam sobie 2 pary butów na lato jak już moje nogi będą wyglądać normalnie. :-d

ale pewnie te wszystkie rzeczy nie dojdzie do świąt :-( szkoda.

Trochę mi teraz smutno bo to już ostanie zakupy wyprawkowe.:-:)-:)-( a ja taki zakupoholik jestem. :-d:-d:-d
no, może jeszcze pod koniec wakacji zaszaleję i kupię ze 2 komplety pościeli. Bo nie ma żadnego. Moje dziecko będzie spać początkowo w rożku, śpiworku i kocyku.

:-d:-d:-d:-d:-d

albo jeszcze lepiej rozwarta i gotową....szybciej pójdzie :)

heheheheh...taaaaaaaaaaaaaa żeby to było takie proste:)

Kupiłam przedwczoraj leżaczek bujaczek i dzisiaj kurier przyjechał, tylko,że miałam poecha, bo niestety zastal mnie jak wyszłam z pod prysznica, więc z mokrymi włosami taki słonik w szlafroczku mu drzwi otwierał:):):)

reklama
wronka ja dzisiaj też przyjełam kuriera w piżamie i rozczochrana na maxa a było już po 12 i pan do mnie mówi "oj chyba obudziłem Panią chyba po nocce w pracy?!:baffled::baffled:" więc możecie sobie wyobrazić jak wyglądałam skoro pan do takich wniosków doszedł... a tak w ogóle to przyniósł mi pieluszki flanelowe i myjki do kąpieli dla mojej córci oraz laktator ręczny dla mnie :-)

Do góry