reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

no ja ostatecznie też stwierdziłam, że zaczniemy od zwykłej wanienki - mam z IKEI po córeńce, to ją wykorzystam...a potem się zobaczy....chciałam z odpływem, bo mój M ma problemy z kręgosłupem i nie powinien dźwigać, ale poczytałam i jakoś nie wierzę tym urządzeniom do końca (dzieciaki wydają się być sprytniejsze, hehe) , więc jakoś będziemy sobie radzić...

reklama
malena możesz używać tylu poziomów w parowarze ile chcesz. jak potrzebujesz jeden to używasz jeden, jak dwóch to dwa :-) a jak trzech to dokładasz ;-)

My też się zastanawialiśmy ale nam w szkole rodzenia odradzili wszelkie nosidełka, że wcale to nie jest takie zdrowe :eek:
no i teraz to już w ogóle mi się nosidełek odechciało... :eek: to ja już wole się pomęczyć i w domu tachać bujaczek, a na zakupach wózek...

reklama
Do góry