no ja ostatecznie też stwierdziłam, że zaczniemy od zwykłej wanienki - mam z IKEI po córeńce, to ją wykorzystam...a potem się zobaczy....chciałam z odpływem, bo mój M ma problemy z kręgosłupem i nie powinien dźwigać, ale poczytałam i jakoś nie wierzę tym urządzeniom do końca (dzieciaki wydają się być sprytniejsze, hehe) , więc jakoś będziemy sobie radzić...
reklama

megam
Fanka BB :)
My też się zastanawialiśmy ale nam w szkole rodzenia odradzili wszelkie nosidełka, że wcale to nie jest takie zdrowe 

no i teraz to już w ogóle mi się nosidełek odechciało...My też się zastanawialiśmy ale nam w szkole rodzenia odradzili wszelkie nosidełka, że wcale to nie jest takie zdrowe![]()

megam
Fanka BB :)
Nio chyba tak będzie najlepiej bo to pediatra się wypowiadał, że tak raz na jakiś czas można ale raczej by nie korzystać 

Ostatnia edycja:
choć to PUDELEK, to piszą prawdę...ja widziałam program w TV na ten temat...dzieciolki nieprawidłowo ułożone duszą się w tych chustach...straszne to jest....
e.salamandra
Mama pełną parą
troszkę większe dziecko w to wsadzić to jeszcze ok, ale takiego niemowlaczka.. niewyobrażam sobie
reklama
Podziel się: