reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Paulka ten wózio, to taki "kosmita" (w dobrym słowa znaczeniu), fajny, tylko nie chce mi się wierzyć, ze waży 7,5 kg...chyba że sam stelaż...
a co do fotelika, to też bym stawiała na bezpieczeństwo i nie szła w fotelik, który nie ma atestów....

reklama
monia może ten na piankowych kołach tyle waży, ja mam na pompowanych kołach i jego wagę oceniam na około 10kg ale to i tak rewelacyjny wynik w porównaniu do innych wózków które ważą od 14kg wzwyż :eek: nie wyobrażam sobie wnoszenia takiego kloca na IV piętro

monia ten wózek może ważyć tak mało bo jest na aluminiowej ramie... a to jest najlżejszy materiał jaki wykorzystują w wózkach :-)

nie. kupilismy tako jumper fx bo mojemu sie bardziej podobal. jemu nie bardzo podobaja sie takie "nowoczesne" a ze nie chcialam sie klocic to odpuscilam ale osobiscie mnie bardziej wlasnie takie "kosmiczne" sie bardziej podobaja. ale powiem ze mamy ten tako i stoi rozlozony juz w domku i mysle ze tez bede zadowolona jedyne co to jest ciezki! ale nie mieszkam w bloku i mpk nie jezdze wiec jakos nie bralam tego pod uwage...

Paulka, świetnie, że w końcu zdecydowaliście się na coś... też bardzo fajnego:tak:

A ja znów zaszalałam i kupiłam matę, której nie miałam przy Joli... no, ale w końcu nie można mieć wszystkiego po starszej siostrze;-)

996350969_1.jpg

beti piekna mata,taka kolorowa super:-)

Ja szukam karuzeli ale dzisiaj pani w sklèpie poradzila nam kupic ale jak dziecko bedzie starsze,bo lepiej bedzie widziec...

reklama
Do góry