reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

kupowala ktoras z was te chusty nati przez allegro? jesli tak to od kogo? czy kupowalyscie przez ta strone internetowa co podala wronka?

reklama
Przekonałyście mnie:-) Zażyczyłam sobie taką chustę na Dzień Matki:-)

Mój pierwszy taki wyjątkowy dzień - już się doczekać nie mogę;-)

Ostatnia edycja:
Justa to sa dokladnie te same co mam ja i Wronka.
Mysle ze smialo mozesz zamawiac. I rozmiar standard na bank Ci wystarczy.

haha Justa, jak Twoja mama do Ciebie jedzie to chyba pol auta to Twoje zakupy , co???:-D:-D;-)

hehe prawie... ona ma duze auto...ale jak ode mnie wraca to tez jest zapakowana, bo ja tez zawsze cos pokupuje a i sama tutaj robi zakupy... jak my do polski jedziemy to tez zapakowani, a juz nie wspomne jak wracamy...jak turki...zapakowani :-D

reklama
hahaha no to my to samo! Auto wielkie, a jeszcze ogromny bagaznik na dach kupilismy bo sie nie miescilismy! Teraz to juz wogole beda cyrki, bo procz psa w bagazniku trzeba jeszcze dziecko i wozek zaladowac.

Do góry