e.salamandra
Mama pełną parą
kamisia świetny zestaw!! dokładnie taki szukam. I zastanawiam się nad bęzrekawnikiem właśnie z abrakadabra... no nie mogę się oprzeć tym szydełkowym cudom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
śliczne - to fakt
ale 330 pln?????
ja w sumie za stroje dla królewny na chrzest dalam 110 sukienka + 25 buciki + 20 czapeczka + 20 rajstopki + 25 sweterek, czyli razem 200 pln
Nie licząc haftowanej szatki i świecy z jej imieniem
Sukienke załozyła raz i z niej wyrosła, czapka - jest be bo z daszkiem, buciki sciagnela juz w samochodzie w drodze do kościola...
w ogóle takie okazje jak chrzty, komunie, sluby to jest czyste zdzierstwo. Moja kiecka ślubna za którą zapłaciłam kilka tysiaków leży sobie na strychu i czeka na córkę, która pewno za 20 lat mi powie żebym dała jej spokój z tą staromodną kiecą :-)
w sensie pokaz sukienke na sobei :-)
ja tez malej kupie sukieneczke w zara, bedzie mogla ja tez potem nosic, do tego biale buciki i opaske sliczna na glowke i to na tyleja kupiłam używke dla małej na chrzciny sukienka zara , body HM ,buciki i czapka z abrakadabra i też jest ok .
chrzciny ide ustalic w tym tygodniu

Betti dzieki za linkOstatnio dla siostrzeńca wypatrzyłam cosik takiego:
Komplet do chrztu ''PIOTRUŚ'' r. 74, chrzest 5cz. (1099769152) - Aukcje internetowe Allegro
Daga, a w jakim rozmiarze masz ten lniany komplecik?
kwiatek boskie! Kurcze, a ja zaczęłam coś licytować na allegro.. Jak nie przejdzie to zamawiam to samo :-) Jakoś wczesniej tego nie widziałamno i sie zdecydowalam na ten zestawik tylko wybralam kamizelkę z niebieskim wykonczeniem i bialo-niebieską muszkę, Tymuś ma niebieskie oczka więc będzie mu pięknie z niebieskimi dodatkami
zamówilam rozmiar 74
Komplet do chrztu ''PIOTRUŚ'' r. 62, chrzest 5cz. (1101747331) - Aukcje internetowe Allegro