reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Ja tak samo mała ma pampka cała noc a zasikany to zalezy jak je tylko raz w nocy to jest całkiem wzglednie ale ważne że nic nie przecieka . zresztą u chłopców czesciej się takie rzeczy zdażają niż u dziewczynek

A nasze pampki czasami się zsuwają na pół d*py i przez to czasami coś wyleci. Chyba za słabo zapinam.

Stało się kupiliśmy dziś łóżeczko turystyczne ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOLYSKA FW2 + PILKA GRATIS (1179171031) - Aukcje internetowe Allegro Właściwie to prezent od dziadków.
Do tej pory mieliśmy pożyczone od szwagra, ale zdarzyło się teraz, że je potrzebowali, a my byliśmy na wczasach i tak głupio było. Bo nie mogliśmy oddać. Więc dziadki sponsorzy dali nam kaskę :)

Kurcze to może spróbuję Alicji nie zmieniać do rana....
Bo co za interes -przesypia noc bo nie muszę Jej karmić a wstaję zmienić pampka...
Ale Ona jak jest za mokry to zaczyna kopać -podnosi nogi do góry i wali nimi w łóżeczko...

13 - to zmieniaj jej dopiero jak sama się bedzie domagała :) Może króregoś dnia się zapomni i prześpi :)
Wytestowałam Nan i dupa tego też nie chce :(

Teściowa naszemu synkowi nie dała na chrzciny nawet kartki z życzeniami, a teraz truje mi zad, że chce wyłożyć mi na kojec, no i na moje nieszczęście wszystkie, które ja wybieram jej nie odpowiadają. I do doopy z takim interesem, bo bujam się tak już 2 tydzień i kojca jak nie miałam tak nie mam :wściekła/y:
Nie wiem o co tej kobiecie chodzi??? Wywnioskowałam, że chciałaby taki wybieg dla małego 5 na 5 m, wysoki na 2, ze stalowych prętów i na kłódkę!!!

reklama
Do góry