reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Daga te dwie cienkie są super jutro spróbuję zlicytować będzie miała na teraz a pozostałe niestety za duże Natalka ma obwód głowy 42,5 cm ale dziękuję ci serdecznie za te linki jesteś kochana

Zielona dynia jest super :-D tylko nie mam konta na e-bayu

maonka chyba i ja się skuszę na czapkę i golfik:-) są super dziękuję :elvis:
ten szalik z golfem może być fajny nie będzie się rozkręcał jak zwykły szalik

reklama
A ja wczoraj przed 21:00 kupiłam ten śpiworek do spania i dzisiaj rozpakowuję w celu wyprania przed użyciem i okazuje się, że M. wybrał 110cm a to na 36-48 miesięcy:D Teściowa z metra cięta i się śmieje, że na andrzejki jadą na bal przebierańców to nogi w tym wytnie i za niemowlaka się przebierze:D

W ramach wczorajszych zakupów dla siebie upolowałam na allegro kolejne szpilki do kolekcji:
ZARA jesień/zima 2010! Boskie pep toe 38!od 99zł (1240909459) - Aukcje internetowe Allegro

Najbardziej mnie rozbawiło, że to kolekcja jesień-zima. Nie wyobrażam sobie w nich w zimie chodzić:-)

śliczne
ja jakoś nie mam odwagi butów kupować na allegro - muszę jednak przymierzyć. i tak z butami na obcasie mam problem bo noszę rozmiar 35, czasem 36 - wszystko zależy od firmy. Kiedyś babka w sklepie mi powiedziała, że takich małych to nie mają. A buty do śluby musiałam specjalnie zamówić, bo nie dość, że chciałam waniliowe to jeszcze na obcasie

Magda - bluzeczka tuszująca brzuszek hehe:-) Krój mi się podoba, ale wolałabym bez kratek, bo ja generalnie jednolite wolę. A Ty który wzór wybrałaś?

Jeśli chodzi o to, co się nosi to.. wczoraj wyczytałam, że jesienią i zimą nadal modny będzie granat i wszelkie odcienie szarości. No i hitem ma być chłodna, stalowa mięta. Kreacje wieczorowe w tym kolorze mi się nawet podobały, ale takie szmatki codzienne już nie.

Magda - bluzeczka tuszująca brzuszek hehe:-) Krój mi się podoba, ale wolałabym bez kratek, bo ja generalnie jednolite wolę. A Ty który wzór wybrałaś?

Jeśli chodzi o to, co się nosi to.. wczoraj wyczytałam, że jesienią i zimą nadal modny będzie granat i wszelkie odcienie szarości. No i hitem ma być chłodna, stalowa mięta. Kreacje wieczorowe w tym kolorze mi się nawet podobały, ale takie szmatki codzienne już nie.

Dlatego mi się spodobała, niestety jeszcze mam co tuszować.
Chyba czarną wybiorę

hmm czapki no tak -już pora
Magda bluzeczka super:)
Elvie śpiworek ma szelki i zakłada się na ramiona jak śpiochy więc raczej się nie zsunie

reklama
Do góry