reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Laski szukam ekspresu ciśnieniowego do kawy, bo mój M. się naoglądał filmów o kawie i uparł się, że chce taki mieć, a mamy zwykły krupsa, który w Niemczech za grosze kupiłam.
Ekspres ma mieć to coś do spieniania piany i być dobry:-)
Który macie/polecacie?

w pracy mamy Jure i nie polecam... owszem ekspres generalnie super... wszystko fajnie ekstra, ale co jakiś czas ekspres musi iść do serwisu, bo nie wszystko z konserwacji i czyszczenia można zrobić samemu. ostatnio ekspres trafił do serwisu i stał tam ponad dwa tygodnie - efekt końcowy faktura na 538pln - to standard... no comments.
ale mam koleżankę, której kumpel pracuje w firmie z ekspresami a ona sama była swojego czasy barystką więc mogę ją podpytać... tylko, że jest w tym tyg na urlopie.

Elvie, buciki przesliczne! sama bym takie kupila, ale rozmiar nie moj, a widze ze innych nie ma:( a Ty sie boisz ze buty za male/duze beda jak tak przez nera kupujesz?

ja dzis cala galerie przeszla w poszukiwaniu jakichs fajnych bucikow na platformie, ale NIC kompletnie w tych sklepach nie ma:wściekła/y: w wiekszosci sklapow juz kozaki kroluja:szok:

znalazlam za to sklep z bielizna ktory nie tylko ma moj rozmiar cyckonosza, ale do tego cane jest 2 cyfrowa, a nie 3 tak jak zawsze! wiec korzystajac z okazji nabylam 3 coby mi na jakis czas starczylo:-D

Ja dzisiaj przypomnialam sobie jak "uwielbiam" kupowac buty. Poszlam poszukac jakis balerin takich ze skory, coby na teraz miec. Wybor duzy, z kokardka, bez, zamsz, skora, lakierowane, na obcasiku, plaskie... Niestety, po pytaniu o to, ktore sa w rozmiarze 40 panie rozkladaly rece... Na szczescie znalazlam w jednym sklepie odpowiedni rozmiar i ladny model, bo wscieklabym sie na calego. Najgorzej ze kiedys nosilam 39 i chyba po ciazy nogi mi urosly :wściekła/y:

dzieki - oglądałam własnie tego H2O

a co do rozmiaru butów to ja noszę 36 a niektórych firm 35 - jak szukałam butów do sluby to kobieta wysłala mnie do komunijnego - w efekcie miałam buty na zamówienie sprowadzane

Elvie- ja mam ciśnieniowy Krupsa, starszy model, ale to jest jego odpowiednik EA8050 - Automatyczne ekspresy ciśnieniowe - Krups Polska
I jestem z niego zadowolona. Dla mnie najważniejszy był młynek do kawy- nie chciałam na naboje, bo chce pić taką kawę, jaką lubię, a nie jaką sprzedają w nabojach i ten pojemnik, co się podłącza i spienia mleko do wszelkich kaw mlecznych. No i jest nieduży i 'ustawny'.

reklama
w lidlu od 18 piekne rajty i skarpet dzieciowe do rozmiaru 92

body dlugi i krotki rekaw do rozmiaru 104

ja mam kopyto 40, wysokie podbicie, wrodzona niechec do obcasow i odstajace kosci śródstopia po zabiegu łyzeczkowania :-) i to jest dopiero mankament do zakupu butów :-D

Ostatnia edycja:
Do góry