reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
aniez - to zakupowy, więc winko i kawa jak najbardziej ok;-) Tez uwielbiam!

Kwiatek - fajna ta Twoja torebka. Camel ma być nadal modny jesienią. Poza tym praktyczny jest:-)

Hitem jesieni mają być dodatki żółte. Może się wreszcie odważę moje żółte szpilki ubrać:-D O! I korale jeszcze żółte mam:-D

Za mną chodzą wciąż torebki Xandre. Mam jedną, ale przyjmę każdą ilość:-D Jakby co urodziny w październiku mam;-)

najbardziej podobają mi się te w stylu Hermes Birkin:
TOREBKA XANDRE-BEŻOWA SKÓRA LINIA VIP WYPRZEDAŻ! (1764471070) - Aukcje internetowe Allegro
XANDRE-LUKSUSOWA,CAMEL-KONIAK PIĘKNA SKÓRA-OKAZJA! (1769656876) - Aukcje internetowe Allegro

I ta w stylu torebki chloe
XANDRE-CZARNA SUPER MODNA, SKÓRA ,W STYLU GWIAZD! (1753457749) - Aukcje internetowe Allegro
której zazdroszczę Nataszy Urbańskiej;-)
http://www.luxlux.pl/artykul/19194/...rbanska_z_torebka_chloe_i_w_sukience_burberry

Ostatnia edycja:
ja tez sobie sama brylki od Armaniego sprawilam :-D
perfumy za to zamowilam na urodziny hehe

Na imieniny dostałam kolczyki ( nazywają się kup sobie sam ) złote małe chce takie z angielskim zapięciem , ale muszę sobie wybrać sama i kupić :) jeszcze tego nie zrobiłam .

Elvie mi się marzy ( może kiedyś się uda ) torebka z furli. Np taka
torebka Furla kolekcja TALENTHUB - wysyłka gratis (1769577952) - Aukcje internetowe Allegro
Bo to taka co zawsze będzie modna tak samo jak te co wy pokazywałyście .

Z takich wypasów mam torebkę z Ferre , ale oczywiście jest sportowa :-D:-D

kittek - sliczne te buty na koturnie
Kwiatek - taką samą chciałam kupić - teraz będę masę papierów nosić, a mała toreba + dodatkowa to bez sensu
Szukam pieknej damskiej aktówki

a co do butów - to ja mam świra na ich punkcie - szkoda tylko, że stan konta czasem mnie ogranicza

Nata, tez ostatnio aktówki przeglądałam.
Jeśli nie chcesz takiej "powaznej" to zobacz tą: *OKAZJA EKSKLUZYWNA TOREBKA AKTÓWKA SKÓRZANA ZOE (1753353358) - Aukcje internetowe Allegro

Ta jest cudna, ale droga (mają też w kolorze czarnym):
ASOS Luksusowa Torebka - skóra naturalna - Aktówka (1744473868) - Aukcje internetowe Allegro

Tu na aukcji jest prześliczna, ciekawe za ile pójdzie - aż sobie do obserwowanych dodałam:-D
Piękna aktówka BATYCKI (1754230114) - Aukcje internetowe Allegro

Jakbyś wolała jasną:
http://allegro.pl/elegancka-kremowa-skorzana-teczka-damska-wys-w-24h-i1753009901.html

Te jakbyś musiała duuużo dźwigać:
TORBA TOREBKA AKTÓWKA TECZKA SKÓRZANA DAMSKA (1754828957) - Aukcje internetowe Allegro
PIĘKNA KOBIECA SKÓRZANA TOREBKA AKTÓWKA DAMSKA (1739934649) - Aukcje internetowe Allegro

Ta tania, dość ciekawa, młodzieżowa bardziej, ale skóra eko:
DUŻA A4 TORBA SKÓRA EKO TOREBKA ATMOSPHERE Aktówka (1753541097) - Aukcje internetowe Allegro

Ta ładna, ale jak na eko skórę to wg mnie za droga:
~TOREBKA ASOS ~STYL VICTORIA BECKHAM~RUDA~ (1755019887) - Aukcje internetowe Allegro

A tu jeszcze inne, które mi z różnych względów w oko wpadły;-)
http://allegro.pl/teczka-damska-nowinski-torba-skora-kurier-gratis-i1721385223.html
Ekskluzywna teczka damska Daag City Line Zoe (1732091357) - Aukcje internetowe Allegro
HIT WŁOSKA TOREBKA SKORZANA TECZKA AKTOWKA SKORA (1760100458) - Aukcje internetowe Allegro
TOSCANO SKÓRZANA AKTÓWKA TOREBKA DAMSKA SKÓRA 100% (1769623324) - Aukcje internetowe Allegro

No i moja faworytka:
http://allegro.pl/czarna-lakierowana-teczka-damska-verso-torebka-i1723695109.html

Ostatnia edycja:
Nata
ja wlasnie pod kątem pracy w szkole brałam ta torebkę, ona jest też taka a la aktówka, bo ma dwie spore przegrody i wchodzi w nie A4
tez bede teraz z papierami chodzic
poza tym uwielbiam ostatnio kolor camel czy tez toffi
i nie sadze zeby kolor lub fason tej torebki wyszedl kiedys z mody
jest taka "kalsyczna"

reklama
Do góry