reklama
my mamy tego misia i dwie takie ze zwierzątkamipotwierdzam są mega
Wronka - kombinezon dotarł - jest śliczny - ładniejszy niż na zdjęciach - jest za duży na Julkę ale na zimę będzie w sam raz.
Kombinezon się małej spodobał, ale furorę zrobił karton w którym przyszedł - jak chcieliśmy go zabrać - ryk na pół wsi
Bardzo się cieszę, niech się dobrze nosi i grzeje Julcie:-)
Love
Fanka BB :)
Chciałabym kupic Z jaką ciekawą edukacyjną zabawkę , coś co zajmie ją na dłuższą chwilę i nie będzie to zabawka która tylko gra i świeci... możecie mi coś polecic ?
Myślałam też o jakimś jeździku niby rowerku , takim na 3 kółkach PUKY pukylino jeździk PIERWSZY ROWEREK 4 koła !! (1817784648) - Aukcje internetowe Allegro coś takiego tylko w tańszej wersji ?
Myślałam też o jakimś jeździku niby rowerku , takim na 3 kółkach PUKY pukylino jeździk PIERWSZY ROWEREK 4 koła !! (1817784648) - Aukcje internetowe Allegro coś takiego tylko w tańszej wersji ?
Dziewczyny u nas w tesco są te pompowane łóżeczka przecenione na 49zł
KUBUŚ PUCHATEK ŁÓŻECZKO ŚPIWÓR READY BED (1833718139) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiliśmy Mai takie puchatkowe, cudne jest
)) Może się przyda na jakiś krótki wyjazd,albo dla jakiegoś malucha jak będziemy mieli gości.
KUBUŚ PUCHATEK ŁÓŻECZKO ŚPIWÓR READY BED (1833718139) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiliśmy Mai takie puchatkowe, cudne jest
Love
myślałam o tym tylko jak "pożyczyła " sobie takowy na placyku to klapa, pomyślałam, że na wiosnę kupimy jej biegowy ale w sumie kupowac teraz taki 3 kołowy a na wiosnę biegowy to wyrzucanie kass,
może poczekam jeszcze z miesiąc aż zejdą trochę z ceny i kupimy biegowy ?
może poczekam jeszcze z miesiąc aż zejdą trochę z ceny i kupimy biegowy ?
Love
no i "problem" rowerowy rozwiązany, dzwoniła teściowa, że jej znajoma przywiozła dla Z rowerek po swojej córce :-)
zastanawiam się teraz w takim razie nad stolikiem i krzesełkiem dla Z , żeby miała miejsce do rysowania...
polecacie coś oprócz mamuta z ikei ?
zastanawiam się teraz w takim razie nad stolikiem i krzesełkiem dla Z , żeby miała miejsce do rysowania...
polecacie coś oprócz mamuta z ikei ?
reklama
Love
Mamut chyba bezkonkurencyjny, chociaż jak dla mnie za bardzo popularny i plastikowy.
Lenka w Pajdokracji mamuta ma, jedzą przy tym, malują i dobrze jest.
Do domu jej jeszcze nic nie kupiliśmy, ale rozważamy zakup;-)
otóż to dlatego mamut jest w ostateczności
strasznie mi się to podoba w ogóle cała ta seria...tylko cena... 542 SLICZNY STÓŁ I 2 KRZESŁA WRÓŻKOWA KRAINA (1823423079) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: