reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Aha, w tesco jeszcze mamie farbę do włosów kupiłam.
Casting L'oreal za 18,99 i GRATIS dodawali odżywkę regenerującą w sprayu bez spłukiwania (tą żłóto-pomarańczową) lub maskę nadającą połysk (różową, ze spłukiwaniem).
Odżywka za okazaniem paragonu do odbioru w punkcie obsługi klienta.

a my byliśmy dziś w Ikei na Bielanach i kupiliśmy Matiemu stolik i krzesełka Mamut, super są. Tym bardziej, że odkąd mały jest w żłobku ma manię siedzenia na krzesełku i sobie coś na nim układania, przekładania.
Elvie pisałaś rano o mokrych chusteczkach w Tesco, na Bielanach ich nie było!! ogólnie to Tesco tam coś mi nie pasuje!
Wstąpiłam na paprotnej i były, cena super. U nas na wiosce to ja nawet 9 zł za paczkę płacę:szok:

p.s.
ja w Pepco kupiłam Małemu w wakacje podkoszulki i po kilku praniach wywaliłam. Komplet spodenki z koszulką były tak krzywo zszyte, że też poszły w kosz. Nie wiem jak ja tego w sklepie nie zauważyłam!
ale skarpety i rajtuzy nawet ok, ale one jakiejś innej firmy, chyba Gatta

Ostatnia edycja:
Aniez w ikea tego mnogo :)

Ja ubranka to kocham od siebie z komisu :-D
Bo już wyprane więc wiadomo że się nie rozpadną , no ale ja zawsze kochałam też ciucholandy . do tego ubrania same do mnie przychodzą :-D tylko wybierać .

Elvie ja dziś byłam u siebie w tesco ale bez rewelacji rzeczy mimo przecen były dość drogie . KUpiłam tylko dla SZymka majtek bo były fajne promocje . chusteczki u mnie też były więc nabyłam

gosia - na Długiej też w dziale dzieciowym tych chusteczek nie było, ale był pan który pampersy wykładał to go zapytałam o tą promocję, która wyczaiłam w gazetce i kazał mi iść na drugi koniec sklepu gdzie przy rowerach stała końcówka chusteczek i pampersów.

aniam - u nas tez sporo tych drogich rzeczy z nowej kolekcji, ale kilka wieszaków z promocjami było z rzeczami które miesiąc temu były jako nowa kolekcja;-) teraz tez poczekam z miesiąc i się udam na zakupy -50% :-)

A ja Pepco lubię wszystkie bluzeczki jakie kupiłam tam Natalce są nadal jak nowe skarpetki też ok body się nie powyciągały nie mechacą się ze szmatami napewno nie mają nic wspólnego!

edytuję, bo coś się namieszało.

maonka - mój M. kupił rok temu buty dochodzenia zimą po górach tej firmy i jest zachwycony do tego stopnia, że w tym roku drugie kupić chce. Tam warto na promocje czekać, M. buty z 349 na 199 przecenili już na początku grudnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez do lidla sie zaraz wybiore bo maja byc rajstopki z absem na kolanach a Olce do cwiczenia czworakow sie przydadza.

Co do pepco to ja tez na szmaty nie trafiłam, nawet body po wielu praniach sa ok, zresztą sama tez nosze rzeczy z pepco i nie narzekam :)

Szkoda ze tesco u nas nie ma bo wlasnie chusteczki musze kupic...

Do góry