reklama
aniez
Fanka BB :)
Natchnelyscie mnie z tymi lozkami, do tej pory wciaz myslalam o pietrowce, ale ostatnio siadlam u nich w pokoju, popatrzylam i moze uda sie dokupic drugie lozko z Ike, jakos z sensem dostawic, zeby z Kubusiowym tworzyly komplet i jeszcze wejda dodatkowe meble z biurkiem dla Kub... tylko trzeba bedzie to rozplanowac... ale to najwczesniej w kwietniu, bo Bartek ladnie spi w lozeczku, szczebelek mu nie wyciagam, bo nie mam ochoty na jego wedrowki, zreszta zeszlabym na zawal, ze ja spie, a on np. okna otwiera, albo w kocuiej kuwecie grzebie, albo inne takie... na razie nie ma opcji 

gosienkag76
Aniez my mieliśmy najpierw dla Emila piętrówkę z biurkiem na dole i z szafą,szafa pojemna i biurko duże były jeszcze półeczki.To jest firmy vox tylko nie wiem czy jeszcze produkują bo my to kupiliśmy od kogoś jak Emil miał 3 lata a tam ci ludzie też pewnie z 6 lat to użytkowali.Jak znajdę gdzieś w moich fotkach domowych to ci prześlę.
gosienkag76
Wielofunkcyjny mebel firmy VOX - Rzeszów - Meble - Dom - Ogród - do sprzedania łóżko piętrowe
Aniez tak to łóżko wygląda
Aniez tak to łóżko wygląda
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Pamiętam że któraś szukała tylko nie jestem pewna która...Aniez??
W Biedronce sa pojemniki szklane zamykane do kuchni w dwóch wersjach:
Biedronka - Oferta tygodnia
cena 9.99 za kg kupiłam 3 (duży, średni i mały) i zapłaciłam razem 22,98 zł.
W Biedronce sa pojemniki szklane zamykane do kuchni w dwóch wersjach:
Biedronka - Oferta tygodnia
cena 9.99 za kg kupiłam 3 (duży, średni i mały) i zapłaciłam razem 22,98 zł.
Elvie ja bym musiała zatrudnić na stałe fotografa żeby nam foty robił -nigdy o aparacie nie pamiętam...
A polecam w Lidlu gruuuube skarpetuchy
kiedyś były w różu i fiolecie, teraz w brązach i kremie ale ja się w nich kocham bo bez kapci po mieszkaniu biegam i mi w nich ciepło
A polecam w Lidlu gruuuube skarpetuchy

AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
zaległe zdjęcie butków

Agnieszka ale zaszalalas z ta szpila
buciki sliczne
Katik ja nie kupowalam w zeszlym roku, ale w tym mam zamiar kupic takie z oparciem i dodatkowo z raczka do pchania, taka jak przy wozku, no ale to dlatego ze ja nie moge byc tylem do Olki...
sanki na allegro ogladalam, z takich zwyklych fajne ceny maja, sporo nawet jest ze spiworkiem gratis
u nas rok temu jak spadl pierwszy snieg momentalnie wszystkie sanki sie rozeszly tak wiec nie zdazylam kupic..no ale z racji tego ze zycie nam sie ulozylo jak sie ulozylo to w sumie nawet nie byly nam potrzebne...
Katik ja nie kupowalam w zeszlym roku, ale w tym mam zamiar kupic takie z oparciem i dodatkowo z raczka do pchania, taka jak przy wozku, no ale to dlatego ze ja nie moge byc tylem do Olki...
sanki na allegro ogladalam, z takich zwyklych fajne ceny maja, sporo nawet jest ze spiworkiem gratis
u nas rok temu jak spadl pierwszy snieg momentalnie wszystkie sanki sie rozeszly tak wiec nie zdazylam kupic..no ale z racji tego ze zycie nam sie ulozylo jak sie ulozylo to w sumie nawet nie byly nam potrzebne...
reklama
Podziel się: