reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Natchnelyscie mnie z tymi lozkami, do tej pory wciaz myslalam o pietrowce, ale ostatnio siadlam u nich w pokoju, popatrzylam i moze uda sie dokupic drugie lozko z Ike, jakos z sensem dostawic, zeby z Kubusiowym tworzyly komplet i jeszcze wejda dodatkowe meble z biurkiem dla Kub... tylko trzeba bedzie to rozplanowac... ale to najwczesniej w kwietniu, bo Bartek ladnie spi w lozeczku, szczebelek mu nie wyciagam, bo nie mam ochoty na jego wedrowki, zreszta zeszlabym na zawal, ze ja spie, a on np. okna otwiera, albo w kocuiej kuwecie grzebie, albo inne takie... na razie nie ma opcji :laugh2:

Aniez my mieliśmy najpierw dla Emila piętrówkę z biurkiem na dole i z szafą,szafa pojemna i biurko duże były jeszcze półeczki.To jest firmy vox tylko nie wiem czy jeszcze produkują bo my to kupiliśmy od kogoś jak Emil miał 3 lata a tam ci ludzie też pewnie z 6 lat to użytkowali.Jak znajdę gdzieś w moich fotkach domowych to ci prześlę.

Elvie ja bym musiała zatrudnić na stałe fotografa żeby nam foty robił -nigdy o aparacie nie pamiętam...

A polecam w Lidlu gruuuube skarpetuchy:tak: kiedyś były w różu i fiolecie, teraz w brązach i kremie ale ja się w nich kocham bo bez kapci po mieszkaniu biegam i mi w nich ciepło

zaległe zdjęcie butków
IMG_2392.jpg

IMG_2393.jpg

Agnieszka ale zaszalalas z ta szpila:) buciki sliczne

Katik ja nie kupowalam w zeszlym roku, ale w tym mam zamiar kupic takie z oparciem i dodatkowo z raczka do pchania, taka jak przy wozku, no ale to dlatego ze ja nie moge byc tylem do Olki...
sanki na allegro ogladalam, z takich zwyklych fajne ceny maja, sporo nawet jest ze spiworkiem gratis

u nas rok temu jak spadl pierwszy snieg momentalnie wszystkie sanki sie rozeszly tak wiec nie zdazylam kupic..no ale z racji tego ze zycie nam sie ulozylo jak sie ulozylo to w sumie nawet nie byly nam potrzebne...

reklama
Do góry