reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny potrzebuję opinii o mopach parowych. Która ma? Używa?
O ile mnie pamięć nie myli Kici się nimi kiedyś interesowała. Kupiłaś? Jak się sprawdza? Mozna nim myć panele?
No i jakiej firmy mop polecacie? U kogo na allegro warto go kupić? No i u kogo te nakładki żeby nie były cieniusie jak pergamin?

z góry dziękuję za odpowiedź!

reklama
Sanki też mi się śnią po nocach w zeszłym roku przed sezonem były za groszea jak tylko spadł śnieg okazało się że jest to dobro prawie luksusowe tak ceny do góry poszybowały...

Pociąg świetny:tak: tyle że u nas na czasie są samochodziki i chyba muszę jakiś tor kupić brr

Ja śpiwora szukam do wózka i w szoku jestem ile to kosztuje

Gosieńka dziękuję Ci bardzo!!!!! nie jestem jeszcze biegła w te klocki ale powoli się wdrażam w chłopakowe zabawki... cóż matka po drzewach skakała i w piłkę grała, lalek nie miała to i się córce udzieliło:-p

A u nas hitem jest tablica korkowa i szpilki - takie zabezpieczone z jednej strony plastikiem.
M. zrobił w kartonie Lence dziurki i ona ma teraz zadanie idealnie szpilki w nie powbijać a później wyciąga.
Pół godziny jej to zajmuje, ale aż się upomina - bierze M. za palca i ciągnie pokazując na miejsce, gdzie M. chowa szpilki:-D

Elvie ja bym się bała dziecku dać bawic tymi szpilkami. Dzieci mają głupie pomysły... ja od razu widzę nie tyle wbite to w palec ile w oko albo Bóg wie gdzie...

Agnieszka - zabawa jest pod kontrolą, a Lenka skupiona i bardzo powoli, precyzyjnie je wkłada. Sama się nie bawi, M. to nadzoruje. Ona uwielbia wkładać różne rzeczy, np. długopisy do 5-litrowej butli po wodzie min. Powrzuca i później targa tą butlę po mieszkaniu ciesząc się jakby nie wiem jakiego wyczynu dokonała:-)

Moja mam dzwoniła, że w Lidlu w promocji są golfy dla dzieciaków i ciepłe podkolanówki, po 2szt.pakowane. Kupiła wnusi na wyjazd do Zakopanego;-) Oby młoda w ciągu tego tygodnia wyzdrowiała..

Elvie wierzę że jej samej nie zostawiliście ;-) ale ja i tak bym się bała...no ale ja mam dwóch chłopaków co mają szydła w pupach :-p i mase durnych pomysłów

reklama
Do góry