reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Elvie, widzialam ze na allegro sa. u nas sa w podobnej cenie. Jednak to tylko 8 szt kapsulek, dlatego pytam czy ktos ma moze jakies dojscia ;-)

Oj chyba ciężko będzie, bo to i tak niezła cena, ale zapytać zawsze warto:tak:

Ja właśnie dlatego nie lubię tych ekspresów na kapsułki, bo skazana jesteś tylko na jedną kawę, a mnie się marzy taki ekspres co kawę sam mieli, spieniacz do mleka ma i robi gęste espresso. Może na Gwiazdkę sobie kupimy z M. na spółkę;-)

Elvie- kupcie, kupcie :-) ja jestem kawosz i bez ekspresu bylabym do niczego ;-) i tez nie lubie tych na naboje, bo lubie sobie czasem zmielic jakas inna kawe od 'ulubionej codziennej', a to by mnie ograniczylo zdecydowanie za bardzo. Opiekacz tez mam, troche starszy, ale ten sam patent i tez polecam, z tym ze moj w szafce siedzi, bo po okresie eksploatacji sie nam przejadlo :-p ale moze eksploatacja byla za duza :-D

aniez - to podaj przepis na gofry na kulinarnym, które Ci w nim wychodzą. Rodzice M. kiedyś robili gofry i lody, mają specjalne gofrownice, takie stare, wielkie i ciężkie, ale gofry z nich wychodzą boskie. Z tego samego przepisu M. dzisiaj w tym naszym nowym nabytku zrobił i stwierdził, że źle odparowują i trzeba jakiś inny przepis, bo wyszły trochę gumowe.

dziewczyny a podajcie namiar na dobry (znaczy sprawdzony ;-)) ekspres który mieli kawę, spienia mleczko...A. o takim marzy...ja się kompletnie na tym nie znam a do tego piję tylko puszczałkę...

Krupsa zdecydowanie polecam, bo mam ten, który Elvie pokazała, tylko kupiony jakieś 2 lata temu :-)
A rozpuszczalna kawe to ja pijam w ostatecznosci, bo dla mnie to nie kawa, juz wole zalewajke, albo taka odcisnieta w tym specjalnym dzbanku.

aniez - to podaj przepis na gofry na kulinarnym, które Ci w nim wychodzą. Rodzice M. kiedyś robili gofry i lody, mają specjalne gofrownice, takie stare, wielkie i ciężkie, ale gofry z nich wychodzą boskie. Z tego samego przepisu M. dzisiaj w tym naszym nowym nabytku zrobił i stwierdził, że źle odparowują i trzeba jakiś inny przepis, bo wyszły trochę gumowe.

Ja mam taką ciężko starą gofrownicę i rewelka .
Nowe się chowają .

Ekspres mam jak katik na naboje ale ten nescafe i dla mnie jest fAJNY . może kiedys sobie kupię jakąś lepszą maszynę .

reklama
Do góry