reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Agnieszka carters ma też na metkach miesiące . ja mam body . Ola ma te na 12m ale są na nią ciasne .
Ja bym brała dla Twojego te na 24m. nie wiem jak jest z większymi , pewnie latami jak dziewczyny piszą .
wymierz spodnie ile mają mieć nogawki od kroku w dół i niech zmierzy . Bluzy rękaw i na długośc mniej wiecej .
Bo czasem jednak dwie rzeczy z tej samej firmy mają inne wymiary . Sporo mi się cartersów w sklepie trafia więc tak czasem jest

Gap ma podane wiekowo i u SZymka rozmiar trzymają .

reklama
Baby Clothing | Toddler, Kids, and Children’s Clothing | Baby Clothesu masz stronkę cartersA poszukaj może są tabele

MOja mama sprzedaje ekspresy jak ludziska kuchnie zamawiają . są to ekspresy miele .
Koszt od 7 tyś do góry i powiem wam że sporo mają chętnych .
Kurna ze złota kawę tam chyba trzeba sypać .
w pracy też miałam taki kombajn za 12 koła , ale wielkie to było jak do baru

aniam, carters ma tez miesiace. Rzecz w tym, ze na przyklad ubranko na 24miesiace jest sporo mniejsze od tego samego na 2T (niby 2 lata, a 24 miesiace to tez 2 lata;-))

Agnieszka, nie wiem co planujesz kupic dla chlopakow, ale polecam ci serdecznie Columbia Sportswear | Kids Jackets, Shoes, Boots, Pants & Shirts robia swietne ciuszki sportowe dla dzieciakow, a dla doroslych jeszcze lepsze :tak:

Zielona nieźle :-D
No właśnie widzę po tym co u mnie nie raz wisi że kosmos , ale też te same rzeczy na 3 miesiące potrafią być różne :-D
ładne te ubranka z cartersa szkoda że u nas takie drogie :wściekła/y:

A tak z innej beczki dla ciebie Izabela.
Od 7 listopada w biedronce komplet z luminarc biały 18 elementów po 59 zł. (Mam w domu identyczny i sprawuje się rewelacyjnie zarówno na codzien jak i od święta :tak:)
w ogóle zabawki na święta się pojawiły w gazetce więc polujcie. Gazetki w necie jeszcze nie ma ale wersja papierowa w biedie już jest.

reklama
nata zaraz zeskanuje gazetkę i wstawie :tak:

Edit.
Zeskanowałam i wstawiam dla wszystkich :-D
Scan0006.jpg

Scan0007.jpg

Scan0008.jpg

Scan0009.jpg

Scan0010.jpg

Scan0011.jpg

Scan0012.jpg

Scan0013.jpg