reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Katik zazdroszczę ci że masz już spokój z wyborem prezentów
Dziewczyny polećcie jakieś fajne tablice dwustronne dla dzieciaków, Helenka uwielbia rysować i pomyślałam o takiej tablicy , macie coś wypróbowane????

Dziewczyny polećcie jakieś fajne tablice dwustronne dla dzieciaków, Helenka uwielbia rysować i pomyślałam o takiej tablicy , macie coś wypróbowane????
gosia my mamy toster sandwich bodajże Optimum kupiony za nie więcej niż 40zł. Tosty robię 2-3 razy w miesiącu no i od 3 lat nie miałam z nim żadnych problemów.
mam do was prośbę siostra cioteczna ma w niedzielę 18-te urodziny i nie wiem co jej z tej okazji kupić może wy mi pomożecie;-)
mam do was prośbę siostra cioteczna ma w niedzielę 18-te urodziny i nie wiem co jej z tej okazji kupić może wy mi pomożecie;-)
oj u nas też już pojawiają się pytania a co kupić Julce od mikołaja - Katik zazdroszczę.
Podpinam się pod gosieńkę - też szukam fajnej tablicy
Katik jak przyjdzie rowerek do Was to napisz jaki i czy fajny - bo na urodzinki chcemy rowerek biegowy Julce kupić
Podpinam się pod gosieńkę - też szukam fajnej tablicy
Katik jak przyjdzie rowerek do Was to napisz jaki i czy fajny - bo na urodzinki chcemy rowerek biegowy Julce kupić
aniam - kupiłam ten inhalator philipsa, dziękuję za polecenie;-)
gosia - my kupiliśmy toster i gofrownicę tefal 2 w 1 i się sprawdza, ale przepis na gofry musieliśmy zmodyfikować.
gosienka - a w ikei nie ma tablic? Tam zawsze fajne rzeczy i w przystępnych cenach mają.
mamusia - z tego, co wiem to fajki wodne nadal modne, jeśli o 18-stki chodzi;-) Tu jeszcze sobie popatrz, może inspirację znajdziesz: Prezent na 18 - Prezent na osiemnastkę
gosia - my kupiliśmy toster i gofrownicę tefal 2 w 1 i się sprawdza, ale przepis na gofry musieliśmy zmodyfikować.
gosienka - a w ikei nie ma tablic? Tam zawsze fajne rzeczy i w przystępnych cenach mają.
mamusia - z tego, co wiem to fajki wodne nadal modne, jeśli o 18-stki chodzi;-) Tu jeszcze sobie popatrz, może inspirację znajdziesz: Prezent na 18 - Prezent na osiemnastkę
Udało mi się kupić tanio bardzo fajne dwie kiecki - takie, żeby mi się brzuszek mieścił;-)
*H&M* Sukienka tunika_CZERŃ-KREM_40/L_HIT (1914858795) - Aukcje internetowe Allegro
=== H&M ===NOWA==RÓŻ DZIANINA==ANJA RUBIK=L/40 (1915629747) - Aukcje internetowe Allegro
na ta różową M. mnie namówił twierdząc, że ja mam same szare i czarne
*H&M* Sukienka tunika_CZERŃ-KREM_40/L_HIT (1914858795) - Aukcje internetowe Allegro
=== H&M ===NOWA==RÓŻ DZIANINA==ANJA RUBIK=L/40 (1915629747) - Aukcje internetowe Allegro
na ta różową M. mnie namówił twierdząc, że ja mam same szare i czarne

gosia, ja mam toster philipsa, dokładnie ten Toster Philips HD 2566/70 950W - elektronika - sklep internetowy Merlin.pl , mam go 4 lata, a tosty robimy prawie codziennie. Ja jestem zadowolona:-)
katik....ja również zazdraszczam, a co do rowerka biegowego, my chcemy kupic Boryskowi na urodziny, wiec daj znac jak się sprawuje;-)
elvie...fajne kiecki, ta rozowa mnie się podoba heheeh
mamusia, ja podobnie jak aniez, postawiłam bym raczej na coś z "jajem" :-)
A ja się wlasnie rozgladam za sankami, tylko,ze chciałabym chyba podwójne, musze poszukac na allegro.
katik....ja również zazdraszczam, a co do rowerka biegowego, my chcemy kupic Boryskowi na urodziny, wiec daj znac jak się sprawuje;-)
elvie...fajne kiecki, ta rozowa mnie się podoba heheeh
mamusia, ja podobnie jak aniez, postawiłam bym raczej na coś z "jajem" :-)
A ja się wlasnie rozgladam za sankami, tylko,ze chciałabym chyba podwójne, musze poszukac na allegro.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: