reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Super prezenty Polcia dostała :) Katik czy możesz podać jakiegoś linka do tego kucyka?

Ja jestem zła bo poluję na tego pieska interaktywnego:
BILLO PIESEK EPEE interaktywny pies oryginał MJ (1985071255) - Aukcje internetowe Allegro

no i okazało się,że w czwartek były w tesco za ok 134zł (niby za pół ceny i rzeczywiście taniej niż na allegro), mieli dwadzieścia sztuk i rozeszły się w ten sam dzień więc jak wczoraj byliśmy to tyko karteczka została. Promocja jest niby do 24 grudnia więc będę się dowiadywać, ale wątpię aby jeszcze były....
Widziałyście je może u siebie w Tesco?

Kittek nie dam sobie ręki obciąć ale chyba takie widziałam u nas w hurtowni - sprawdzę i dam Ci znać - powinno być dużo taniej bo ja bez marży kupuje

reklama
Kucyki My Little Pony tego typu, co Katik pokazala to jest szal u wszystkich znanych mi dziewczynek w wieku od roku do 7 lat :-) do tego sa domki, grzebyki, mebelki... pamietajcie NAJWAZNIEJSZA JEST GRZYWA i grzebyk i taka mala Modelinka chodzi i go czesze ;-)

Ja w koncu 'zamknelam' temat prezentow dla dzieci, to sie pochwale, skoro nie moge dzieciakom ich pokazac do 24/12 ;-) :

Dla Kuby:
66375 - City Superpack 4 W 1 - Edycja Limitowana - Klocki Lego City, LEGO CITY POLICJA KLOCKI LEGO, Lego Star Wars, Lego Duplo, Lego City, Minifigurki, klocki Hello Kitty - SKLEP LEGO KRAKÓW

Silverlit Buldożer 3 w 1 I/R S81113 - zdalnie sterowany.

Dla Bartusia:

AQUADOODLE DUMEL Animal Mata wodna z dźwiękami AQ3024.

Kiddieland Samochód strazacki R/C- zdalnie sterowany KI42929.

Dla Bratanka teraz ma 6 miesiecy::

Babynet.pl-Clementoni-Clemmy Klocki Police Station-policja 14774.

Fisher-Price Uczące kluczyki N1196.

No no Aniez, to sie chyba splukalas :-D:-D:-D
Buldozer niezly, cos mi sie zdaje, ze i Pan Tata bedzie mial fun :-D
Mata dla Bartka super, na kolejna okazje- czyli chyba urodzinki Polusiowe taka zakupie, powiesz mi potem jak sie sprawuje, i pokombinuje.

aniez - prezenty rewelacja:tak:

My z prezentami nie będziemy szaleć, bo ilość zabawek u Leny mnie przeraża, a już dwa wielkie pudła z takimi, którymi się nie bawi spakowałam by nie wywalała tego bez sensu każdego dnia. W ramach prezentu nasza panna dostanie najprawdopodobniej karnet na basen:-) Przy okazji zmotywuje rodziców do ruszenia dupska 2 razy w tygodniu;-)

My tez nie kupujemy Natce zabawek. Dostanie wystarczajaco od rodziny. My kupimy jej malego "boomboxa", coby mogla sobie puszczac piosenki w pokoju i tancowac :-)

Aniez super prezenty!

Nata byłoby super gdybyś mogła sprawdzić tego pieska. U nas w hurtowni jest,ale po 180zł...

Wogóle to mamy jeszcze sporo prezentów do kupienia dla maluszków w rodzinie,ale będą to drobne rzeczy plus jakieś słodkości i owoce. Chrześniaka mam na szczęście jednego, 12 letniego i z nim jest luz bo grę komputerową sobie wybrał.

Nabardziej mnie przeraża cennik poczty bo kilka przesyłek pójdzie w paczkach.

zastanawiałam się nad tym gadającym konikiem - Julka jak widzi reklamę z nim to piszczy z zachwytu

Kucyki My Little Pony tego typu, co Katik pokazala to jest szal u wszystkich znanych mi dziewczynek w wieku od roku do 7 lat :-) do tego sa domki, grzebyki, mebelki... pamietajcie NAJWAZNIEJSZA JEST GRZYWA i grzebyk i taka mala Modelinka chodzi i go czesze ;-)

Ja w koncu 'zamknelam' temat prezentow dla dzieci, to sie pochwale, skoro nie moge dzieciakom ich pokazac do 24/12 ;-) :

Dla Kuby:
66375 - City Superpack 4 W 1 - Edycja Limitowana - Klocki Lego City, LEGO CITY POLICJA KLOCKI LEGO, Lego Star Wars, Lego Duplo, Lego City, Minifigurki, klocki Hello Kitty - SKLEP LEGO KRAKÓW

Silverlit Buldożer 3 w 1 I/R S81113 - zdalnie sterowany.

Dla Bartusia:

AQUADOODLE DUMEL Animal Mata wodna z dźwiękami AQ3024.

Kiddieland Samochód strazacki R/C- zdalnie sterowany KI42929.

Dla Bratanka teraz ma 6 miesiecy::

Babynet.pl-Clementoni-Clemmy Klocki Police Station-policja 14774.

Fisher-Price Uczące kluczyki N1196.

starsze dziewczyny też lubią koniki :-D
Np moja koleżanka z pracy czesze te co są do sprzedaży , lele tez czasem czesze :-D
Może dlatego że ma dwóch chłopaków więc dziewczęce zabawki tylko w sklepie .:-D

Ruszyły dziś przeceny w HM . ja już jestem o 5 stów biedniejsza ale dzieci obkupione :-D

reklama
Katik- sama jestem ciekawa tej maty, jasne ze Ci powiem jak sie sprawuje ;-) od razu kupilam dodatkowy pisak dla Kuby, bo w zestawie jest jeden, a oni maja sie razem aktywizowac :-D i masz racje, R. juz rozmysla kiedy dzwig dokupic ;-) :-D

Noooo... splukalam to malo powiedziane, wlasnie wrocilam z szopingu i nie chce znac stanu konta ;-) ale mam juz wszytsko :-D

U nas akurat jest tak, ze dzieciaki wieksze prezenty dostana od nas, zas od babc, dziadkow itd. beda ksiazki i slodycze :-) my za to slodyczy nie obstawiamy. No i ja sie nigdy nie moge powstrzymac, jak mi sie cos naprawde spodoba to kupuje :zawstydzona/y:

Do góry