reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

A ja w ramach zakupów wsparłam dziś Fundację Akuku, która pod patronatem Oriflame od lat wspiera rodziny zastępcze.
Wsparcie polegało na zakupie klocków lego, ale takich 5-12lat. Najbardziej mnie rozbawił zestaw Patrol policji z psem:-D

reklama
Kittek, moja L ma tego pieska i szału nie ma...gwizdki pogubiła po tygodniu ale i tak na niewiele się zdały bo piesek szybko się popsuł...reklamy sa super, ale 'na jawie' to już nie takie piękne...nasze dzieci są jeszcze chyba za małe na takie cuda...

Jeśli chodzi o pony, to jakby któraś chciała rad - zapraszam... był okres, że półek nie starczało, teraz siedzi tego 'naście' albo i 'dzieścia' na półce i się kurzy...Hanka boi się panicznie ponyków (to chyba jedyne czego się boi, bo nawet pająki za łapki chwyta, brrrrr) i robi im tylko 'nununu'....jak L nie chce aby H wchodziła jej do pokoju to po prostu na środku pokoju stawia pony i ma siorkę z głowy :-)....a prawdziwe konie H kocha, więc nie wiem co tam jej w głowie siedzi, że maskotek nie trawi....

My z prezentami nie będziemy szaleć, bo ilość zabawek u Leny mnie przeraża, a już dwa wielkie pudła z takimi, którymi się nie bawi spakowałam by nie wywalała tego bez sensu każdego dnia. W ramach prezentu nasza panna dostanie najprawdopodobniej karnet na basen:-) Przy okazji zmotywuje rodziców do ruszenia dupska 2 razy w tygodniu;-)

ufff, Elvie, bo już myślałam, że coś ze mną nie tak...

mam pytanie do dziewczyn, które mają worki sako - planujemy kupić taki:
BOMBOWY FOTEL FUTOYO XXL+Gratis Super Prezent (1968706930) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem czy XXL, czy XXXL ? ma być przede wszystkim dla L, czyli 10-latki, ale ja też bym chciała korzystać ....

poradźcie....

PS. Edytuję: Kittek, L ma psiaka z EPEE, nie tego BILO....tego drugiego nie znam...

Ostatnia edycja:
Kittek, moja L ma tego pieska i szału nie ma...gwizdki pogubiła po tygodniu ale i tak na niewiele się zdały bo piesek szybko się popsuł...reklamy sa super, ale 'na jawie' to już nie takie piękne...nasze dzieci są jeszcze chyba za małe na takie cuda...

Jeśli chodzi o pony, to jakby któraś chciała rad - zapraszam... był okres, że półek nie starczało, teraz siedzi tego 'naście' albo i 'dzieścia' na półce i się kurzy...Hanka boi się panicznie ponyków (to chyba jedyne czego się boi, bo nawet pająki za łapki chwyta, brrrrr) i robi im tylko 'nununu'....jak L nie chce aby H wchodziła jej do pokoju to po prostu na środku pokoju stawia pony i ma siorkę z głowy :-)....a prawdziwe konie H kocha, więc nie wiem co tam jej w głowie siedzi, że maskotek nie trawi....

ufff, Elvie, bo już myślałam, że coś ze mną nie tak...

mam pytanie do dziewczyn, które mają worki sako - planujemy kupić taki:
BOMBOWY FOTEL FUTOYO XXL+Gratis Super Prezent (1968706930) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem czy XXL, czy XXXL ? ma być przede wszystkim dla L, czyli 10-latki, ale ja też bym chciała korzystać ....

poradźcie....
Monia XXXL jest bardzo duża :tak: i tam spokojnie się 2 osoby zmieszczą. Jak masz miejsce w domu to ok ale jek nie to radzę kupić mniejszy. Bo ten 3XL zajmuje dużo miejsca i jest generalnie zawalimiejscem.
Gdybym jeszcze raz miała wybierać to wybrałabym 2XL.

mamusiu - super ta tablica, też ją brałam pod uwagę, ale chyba kupimy jednak z ikei, bo będziemy tam na zakupach jeszcze przed Świętami.

Agnieszka - też bym taką sofę chętnie kupiła, gdybym tylko miała gdzie ją ustawić. W przyszłym roku na Gwiazdkę sobie zamówię;-) Piękna!!

reklama
Do góry