reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Babeczki, wiem, ze temat byl walkowany milion razy, ale czasu nie mam zeby przekopytac forum
Kochane, jako ze jutro mam zamiar byc szczesliwa posiadaczka biletu do cywilizacji, na miejscu bede potrzebowala fotelik dla Wredzi. Zastanawiam sie nad zakupem ktoregos z tych (ale jesli macie inny pomysl, chetnie sie zapoznam):
- przedzial wagowy 9-25kg
FOTELIKI WEELMO NOWY -AŻ 8 KOLORÓW + 8 x GRATIS (2039170758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fotelik SUN BABY 9-25kg 2xGRATIS 2 kolory OKAZJA ! (2029185433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CONECO ZENITH SIDE ARMOR + POKROWIEC GRATISY LODZ (2043429645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FOTELIK DYNAMIC BABY VEXPI 9-25 SUPER NOWOŚĆ !! (2049283696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fotelik samochodowy Easy-Go GALAXY 9-25kg + GRATIS (2034454070) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
RAMATTI FORMULA CLASSIC 9-25 kg+WKŁADKA+3xGRATIS (2025642574) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/sunshine-kids-monterey-isofix-adac-wymiana-i2040015653.html
-przedzial wagowy 9 - 18kg
RAMATTI VENUS 1-4lata COMFORT !NOWE KOLORY!+ BONUS (2037157530) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fotelik 9-18 Ramatti FORMULA MIX stara cena 448zł! (2024285124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
RAMATTI STAR CLASSIC EXCLUSIVE 9-18kg NEW + BONUS (2037157788) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

- przedzial wagowy 9-25kg
FOTELIKI WEELMO NOWY -AŻ 8 KOLORÓW + 8 x GRATIS (2039170758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fotelik SUN BABY 9-25kg 2xGRATIS 2 kolory OKAZJA ! (2029185433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CONECO ZENITH SIDE ARMOR + POKROWIEC GRATISY LODZ (2043429645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FOTELIK DYNAMIC BABY VEXPI 9-25 SUPER NOWOŚĆ !! (2049283696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fotelik samochodowy Easy-Go GALAXY 9-25kg + GRATIS (2034454070) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
RAMATTI FORMULA CLASSIC 9-25 kg+WKŁADKA+3xGRATIS (2025642574) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/sunshine-kids-monterey-isofix-adac-wymiana-i2040015653.html
-przedzial wagowy 9 - 18kg
RAMATTI VENUS 1-4lata COMFORT !NOWE KOLORY!+ BONUS (2037157530) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fotelik 9-18 Ramatti FORMULA MIX stara cena 448zł! (2024285124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
RAMATTI STAR CLASSIC EXCLUSIVE 9-18kg NEW + BONUS (2037157788) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ostatnia edycja:
A ja polecam poraz kolejny nasze chicco bo rozklada sie do spania super i wogole sie sprawdza Toska lubi w nim jezdzic . Dobry jest tez espiro. Ale to wszystko zalezy od sampochodu wiem bo jak kupowalismy do taty spacestara to psowal tylko jeden po m,ilionie przypasowan. Zielona napisz do jakiego auta pomoge, W zna sie na autach a tak wazny jest uklad siedzen z tylu jedne sa calkie na wprost jak krzeslo, drugie pokd katem maja siedzisko trzecie oparcie fotelik kupic trzeba pod auto.
chicco Fotelik Chicco Key 1 X-Plus 9-18 Kg - Ceneo.pl
espiro Espiro Optima
Biorac pod uwage wzrost wredzi i wielkosc lepszy bedzie ten chicco bo ona wysoka i duza dziewczynka jak moja jest a w tym sie jej najwygodniej siedzalo zenithy maja dziwne ''ciasne'' siedzisko
chicco Fotelik Chicco Key 1 X-Plus 9-18 Kg - Ceneo.pl
espiro Espiro Optima
Biorac pod uwage wzrost wredzi i wielkosc lepszy bedzie ten chicco bo ona wysoka i duza dziewczynka jak moja jest a w tym sie jej najwygodniej siedzalo zenithy maja dziwne ''ciasne'' siedzisko
Zielona Wredzie jest duża więc poszukałabym na twoim miejscu czegoś z przedziału 9-36 , mają pasy 5 puktowe a sa duże .
nie chce mi się wrtowac wszystkich linków ale widziałam że wrzuciłaś coś z ramatti i coneco . a to dośc dobre foteliki
nie chce mi się wrtowac wszystkich linków ale widziałam że wrzuciłaś coś z ramatti i coneco . a to dośc dobre foteliki
Wysyłać Ci? Jak tak to podaj adres na privie, bo jeszcze mi jeden został.elvie masz więcej tych worków na zabawki do kąpieli??
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
zielona ja jestem zadowolona z Recaro Young Sport 2.0 i mam właśnie z przedziału 9-36 kg... wprawdzie dziecka w tym nie położe ale jest możliwość odchylenia... fotelik super 

zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Dzieki.
Tez mi sie ten sunshine kids podoba, ale zauwazylam, ze jest od 15kg, wiec odpada
Izabela, starzy jezdza Kia ceed. Jakby W mogl cos podszepnac, bedzie super.
Tez mi sie ten sunshine kids podoba, ale zauwazylam, ze jest od 15kg, wiec odpada

Izabela, starzy jezdza Kia ceed. Jakby W mogl cos podszepnac, bedzie super.
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Zielona mój A. ma słożbowego Kia ceed i tam ten recaro jest super 

Podziel się: