reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Babeczki, wiem, ze temat byl walkowany milion razy, ale czasu nie mam zeby przekopytac forum :no: Kochane, jako ze jutro mam zamiar byc szczesliwa posiadaczka biletu do cywilizacji, na miejscu bede potrzebowala fotelik dla Wredzi. Zastanawiam sie nad zakupem ktoregos z tych (ale jesli macie inny pomysl, chetnie sie zapoznam):
- przedzial wagowy 9-25kg

FOTELIKI WEELMO NOWY -AŻ 8 KOLORÓW + 8 x GRATIS (2039170758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fotelik SUN BABY 9-25kg 2xGRATIS 2 kolory OKAZJA ! (2029185433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CONECO ZENITH SIDE ARMOR + POKROWIEC GRATISY LODZ (2043429645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FOTELIK DYNAMIC BABY VEXPI 9-25 SUPER NOWOŚĆ !! (2049283696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fotelik samochodowy Easy-Go GALAXY 9-25kg + GRATIS (2034454070) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
RAMATTI FORMULA CLASSIC 9-25 kg+WKŁADKA+3xGRATIS (2025642574) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

http://allegro.pl/sunshine-kids-monterey-isofix-adac-wymiana-i2040015653.html

-przedzial wagowy 9 - 18kg
RAMATTI VENUS 1-4lata COMFORT !NOWE KOLORY!+ BONUS (2037157530) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fotelik 9-18 Ramatti FORMULA MIX stara cena 448zł! (2024285124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
RAMATTI STAR CLASSIC EXCLUSIVE 9-18kg NEW + BONUS (2037157788) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
A ja polecam poraz kolejny nasze chicco bo rozklada sie do spania super i wogole sie sprawdza Toska lubi w nim jezdzic . Dobry jest tez espiro. Ale to wszystko zalezy od sampochodu wiem bo jak kupowalismy do taty spacestara to psowal tylko jeden po m,ilionie przypasowan. Zielona napisz do jakiego auta pomoge, W zna sie na autach a tak wazny jest uklad siedzen z tylu jedne sa calkie na wprost jak krzeslo, drugie pokd katem maja siedzisko trzecie oparcie fotelik kupic trzeba pod auto.

chicco Fotelik Chicco Key 1 X-Plus 9-18 Kg - Ceneo.pl
espiro Espiro Optima
Biorac pod uwage wzrost wredzi i wielkosc lepszy bedzie ten chicco bo ona wysoka i duza dziewczynka jak moja jest a w tym sie jej najwygodniej siedzalo zenithy maja dziwne ''ciasne'' siedzisko

Zielona Wredzie jest duża więc poszukałabym na twoim miejscu czegoś z przedziału 9-36 , mają pasy 5 puktowe a sa duże .
nie chce mi się wrtowac wszystkich linków ale widziałam że wrzuciłaś coś z ramatti i coneco . a to dośc dobre foteliki

zielona ja jestem zadowolona z Recaro Young Sport 2.0 i mam właśnie z przedziału 9-36 kg... wprawdzie dziecka w tym nie położe ale jest możliwość odchylenia... fotelik super :tak:

reklama
Do góry