reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

zielona - tak mi się też wydawało, że one mogą "latać" a do sukienek je chciałam, chociaż nie wiem, czy te perły by szybko nie poodpadały..? Jutro w pasażu jeszcze buciarnie przejrzę.

reklama
gosia racja ccc ma super wybór w butach damskich, dużo mają ostatnio z Lasockiego, sandałki fajne ale nie mogłam się zdecydować :-(

Elvie dla mnie pierwsze bo ja jakoś nie lubię butów ze zdobieniami ;-)

Elvie pierwsze :tak: drugie miałam podobne ale z kilkoma cyrkoniami czy jakimś tam innym szkiełkiem i średnio były wygodne .

U mnie dziś HM otworzyli :tak: w końcu nie musze jechać 50km do janek . A no i jeszcze kosmetyczny i tu mnie zaskoczyli bo mają profesjonalne pordukty fryzjerskie w dobrych cenach ( takie te wielkie pudła ) także zakupiłam szampon i odżywkę . w końcu nie muszę tego na allegro zamawiać

reklama
Ladne te buciki

ja ciagle szukam sandalkow dla Wredzi, ale nie chce jej kupowac takich zabudowanych i w dodatku za kostke. W pipidowie jest jakis sportowy sklep, zajrzalam, ale tych co aniam polecala, nie bylo :no: bede szukac dalej. Poki co pogoda pod zdechlym kogutem, wiec cisnienia nie mam

Do góry