reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe PARTY - czyli obchodzimy 1.urodzinki :)

pomimo iż imprezka jest dzisiaj, julka juz dostała pare prezentów- od dziadków (rodziców P.) całą wielgaśna torbe ubranek z coccodrillo, kubusiowo-puchatkowy tort (śliczny!!!) i 300 zł, od brata P i jego narzeczonej - pościel, szlafroczek i duży ręcznik, od mojej siostry (chrzestnej julki) dostała kaskę...

reklama
my juz po imprezce!!!

wszystko sie udało jak trzeba, goście zadowoleni i najedzeni porozjerzdzali się parenaście minut temu.... tylko ja czuje sie troche padnięta, chociaz i tak dużo pomogli mi w trakcie imprezy siostra i teściu:tak::tak:

nie wiem tylko jak mam interpretować wybory julki, bo najpierw sięgnęła po nowy testament, potem po stówkę:-p, a na końcu wzięła obrączkę...

jeśli chodzi o prezenty - dostała kilka zabawek edukacyjnych, najbardziej podoba mi się "gadający warsztat" z fisher price, julia jest nim po prostu zachwycona... bawiła się nim do upadłego, nawet w łóżeczku:-D oprócz tego dostała rowerek, zabawki do kąpieli, grające przytulanki, mnóstwo ubranek i kaskę.

oj lece juz, bo późno

Ewa , super ze imprezka się udała:tak:prezenty fajowe a wybór Julki hmmm... dość ciekawy:-D

ja aż się boje dzisiejszego dnia ale jakoś przeciez będzie i mam nadzieję ze goście zwiną sie ok 21 bo dłużej nie dam rady funkcjonowac -spalam 4 godziny:no:

Witam my juz tez po imprezce:tak:udala sie chyba zadowoleni wszyscy a ja padnieta mialo nie byc kolacji lae ktos rzucil hgaslo robimy grila no i co musialam szybko salatke robic pomidor ogorek co miALAM I POD REKE MI PODLECIALO :tak::-D:-D:-Dwyciagnelam grzybki ogorki ryby w occie doslownie latalam ze wszystkim az sie dziwili ale ok
Misia usmiechnieta wiecie co meza babcia podsuwala jej wszystko i wybrala rozaniec pieniadze a na koncu chwycila za kieliszek i go zbila chyba naszczescie:tak:jestem pewna ze ksiazeczke by wybrala gdyby nie babcia no ale co zrobic
A prezenty;kaske,ciuchy,zabawki do kapieli i tak ogolnie jakies inne tort pyszny z fontanna i sama dmuchala ale jej pomoglismy:-D ogolnie ok wyszlo dobrzeze juz po a no i pogoda dopisala

PADAM NA TWARZ:-p

impreza udana, prawie juz posprzatałam(prawie robi dużą różnicę:-p),były zgrzyty ale szczerze mówiąc ciesze się że teściówka z babcia siedziały w kuchni bo pierwszą impreze urodzinową małej spędziełam razem z nią a nie przemierzając trasę kuchnia-salon.salon- kuchnia, żarcia tyle zostało że nie pójde na zakupy przez miesiac:tak:
mała wybrała krzyzyk i kieliszek nic innego ją nie interesowało wiec Marta(moja cięzarna) stwierdziła że mała jak dorośnie bedzie chlać z księdzem:baffled:;-)

tort był pyszny ale tak nasączony wóda że ho, ho ja się zorientowałam dopiero jak mała wcieła pół wielkiego kawałka:sorry2:i pewnie bym się nie skapła(nie próbowałam) gdyby K. nie zwrócił mi uwagi zebym małej już nie dawała.
prezenty fajowe, mała zachwycona najbardziej stoliczkiem eduk. i telefonem:tak:był jeszcze rowerek, fotelik,ciuszki no i kasa

Ewa, Mada, Pati - fajnie, ze i u Was imprezki sie udaly! :tak:
I jak sie oblowily w prezenciki :-D;-) Warto bylo sie natrudzic z przygotowaniami ;-)

Mada, nie opila Ci sie Ami po tym torciku? :-D Ale zeby zrobic dziecku tort nasaczony wodka to juz lekka przesada :szok:

Pati, Mada, super, ze imprezki sie udaly :-D
Ale z tym tortem z alkoholem to przegiecie po prostu, kto inteligentny malemu dziecku na urodziny robi tort nasaczony alkoholem!! To nie mozna zrobic ponczu owocowego??

reklama
tort był zamawiany w najlepszej cukierni w sosnowcu i kosztował 200zł(wymysł babci-zastaw sie a postaw sie) ale ja przy zamawianiu byłam i specjalnie zaznaczyłam ze absolutnie alkoholu ma nie być bo chce żeby mała tez zjadła, po za tym przyzdobienie tez samo mówi za siebie napis jak byk"roczek amelki":wściekła/y:

Do góry