reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe PARTY - czyli obchodzimy 1.urodzinki :)

A my pogodzilismy zoo z impreza i w dzień urodzin(czwartek) jedziemy tylko w trójkę do zoo i może zahaczymy o wesołe miasteczko a w niedziele po urodzinkach będzie impreza , w końcu to jej pierwsze urodzinki, na późniejszych juz tylko będzie miała tort:-p
my sprzatanie będziemy mieli podzielone, na zakupy nawet się nie wybieram bo robie babci tylko liste co ma byc a w czasie sprzatania siostra weźmie mała na cały dzień :-p

reklama
:-DKurcze gdzie wyscie swoich facetow poznajdywaly??? Jeden chodzi na spacer, drugo gotuje, trzeci chate sprzata... to mi sie jakis dziwak trafil :-D

nie tobie jednej:tak:

u nas grill, to jedyna okazja aby spotkac sie cala rodzinka,bo wszyscy zapracowani......do zoo za daleko, a wesole miasteczko mamy przyjezdne i bylo teraz gdy zawieja i plucha:baffled:

za rok, daruje sobie impreze i wybywamy gdzies poleniuchowac:tak:

Redaktorka u CIebie juz za 5 dni... sorry w sumie za 4 jak wstaniesz i bedziesz czytac. Oczywiscie daj znac konkretnie jakie plany na ten dzien no i pozniej zdaj relacje kurka, bo ja ostatnia jestem, wiec was wszystkie poczytam, zobacze ktorej wyszlo najmilej i poprostu zmalpuje :tak::-D;-)

Redaktorka u CIebie juz za 5 dni... sorry w sumie za 4 jak wstaniesz i bedziesz czytac. Oczywiscie daj znac konkretnie jakie plany na ten dzien no i pozniej zdaj relacje kurka, bo ja ostatnia jestem, wiec was wszystkie poczytam, zobacze ktorej wyszlo najmilej i poprostu zmalpuje :tak::-D;-)

nie ma sparwy:-)

My tez nastawiamy sie na grilla i jednorazowe talerzyki. :-p:-D U nas najblizszej rodziny uzbiera sie ok. 20/30 osob. Zeby tylko nie padalo...

zakupy zrobione, miecho napeklowane, impra odbywa sie w niedziele(oby nie padalo:dry:), jutro mamy czas tylko dla siebie.....

i sie zastanawiam czy to ja sie tak szybko starzeje, czy moja cora tak szybko rosnie.......:blink:

reklama
Sandra tylko Ty o tyle madrzejsza, ze sie swojego pozbylas... ehh faceci ( po za wyjatkami) to takie pasozyty ze hej.

Redaktorka oby nie padalo. Mam nadzieje ze wszystko wyjdzie jak zaplanowane. I oby bylo tak jak u Siluni... mala urodzinki miala 4 dni temu a jej dalej na necie nie ma. Pobalowaly sobie :-D:-D;-):tak:

Do góry