Marteczka23
Fan(ka)
Mi też bardzo się podoba
jak prawie wszystko co dziewczęce;-)
jak prawie wszystko co dziewczęce;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak prawie wszystko co dziewczęce;-)Monika, nie zarzekaj się. Jeszcze będziesz zadowolona, jak teściowie będą chcieli zabrać Ci na trochę dziecko i będziesz miała kilka godzin dla siebie ;-) A wózek i łóżeczko przydadzą się przecież nie tylko u teściów.No mój teściu poszalał i wczoraj kupił wózek i łóżeczko turystyczne. Z jednej strony to się cieszę, a z drugiej to nie mam zamiaru im zostawiać malej pod opieką, więc po co im łóżeczko.
Na początku się mój tato zaoferował że da mi na wózek i łóżeczko .... heh i na tym się skończyło. O teściach nie wspomnę. Tak więc wszystko kupiłam za własną kasę (no a łóżeczko mam dostać od szwagierki). A teściowa chyba twierdzi, że nic nie potrzeba bo ciuszki da mi szwagierka (jej starsza córka), owszem dała, ale jak je zobaczyłam ...... w lepszym stanie na "ciuchach" kupiłam i wybrałam z kilkunastu worów dosłownie kilka sztuk. 

zamelinował się na dziale dziecięcym i przetrzepał dokładnie wieszaczki

az jestem ciekawa co mi tam wybrał, ale wiem, że ma dobry gust - w końcu wychował dwie córki:-):-):-)