Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzięki dziewczyny że wam się podoba. Komodę kupiłam w Ikei za niecałe 200zł jest naprawdę bardzo pojemna, szuflady są głębokie i długie naprawdę polecam gorąco
Indeside Zgadzam się z dziewczynami kącik sliczniutki,
U nas to na razie wszystko w planach. Czekamy za montażem szafy w naszej sypialni i dopier zacznę urządzać kacik dla niuni. Już się nie mogę doczekać jak to wszystko bedzie wygladało. A jeszcze muszę zamówić łózeczko i materacyk. Komodę też mam z ikei ale z serii malm, naprawdę bardzo pojemna.
Mam pytanie kobitki bo chcę zamówić materacyk kokosowo- gryczany a nie wiem czy jest jakies wskazanie co do strony uzytkowania. Chodzi mi o to czy najpierw się używa np. kokosowej strony czy to jest bez róznicy. Macie jakieś doświadczenia z tym związane bo zaintrygował mnie ten problem.
kathi, najpierw używa się strony kokosowej, ona jest gładka i twarda. A jak dziecko zaczyna się więcej ruszać i wstawać, to się przekłada na stronę gryczaną, bo ona między innymi masuje stópki przy staniu.