Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

(w rzeczywistości jest bardziej intensywny)
,ja głównie mam rzeczy i butki używane z Allegro,albo po dziewczynkach 3-4 letnich z rodzinki.Nowe kupuję jej skarpetki,body,pajacyki itp.I tu szkoda,że nie ma u nas sklepu Primark uwielbiam ciuszki Early Days i mamy ich dużo a są one niedrogie i dobre gatunkowo,No i Next też lubię i też mamy dużo ciuszków tej firmy.ostatnio nabyte:

szczegolnie ta biala bluzeczka w brazowe kropki. lubie takie zestawienie. Albo roz i braz. Takie dziewczece a jednoczesnie nie za cukierkowe.
Ja też dołączam do zainteresowanych!Chce dzis kupic krzeselko do karmienia. Napiszcie z jakich jestecie zadowolonych albo jakich zupelnie nie polecacie
, zresztą pozostałe "moje" kolory to brązowy i szary, chociaż czasem czerwonym zaszaleję ;-)

To jutro eskapada w teren i test i wreszcie nie na rękach.Na razie mi się podoba i mała już w nim drzemkę walnęła,mam nadzieję,że się będzie fajnie prowadził na zewnątrz,wygląda na to,że bezproblemowe podbijanie będzie
.
a montujemy już przodem bo tyłem się z nogami nie mieści
,jest O.K ale ma prawie wszystkie potrzebne funkcje ale już mogę powiedziec,że przydałby się ten koszyk na zabawki bo tak wiecznie leżą na siedzonku,druga rzecz to wolałabym na 4 kółkach bo nie trzeba dzwigac a i tak są hamulce
,i tapicerka,jak po kichnięciu malutkie pomarańczowe kropeczki zrobiła i ja tego nie wytarłam od razu to wżarło się,nie widac bo są małe ale...to już minus