Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My mamy takie krzesełko LUKSUSOWE KRZESEŁKA CONECO FABULA +SUPERGRATISY ! (430720932) - Aukcje internetowe Allegro
Nie mogłam się zdecydować jakie chcę kupić, więc wysłałam mężusia do sklepu i wrócił właśnie z takim:-) Oczywiście jak zobaczyłam kolor to mi się zrobiło niedobrze (bo mój nadal uważa, że dla chłopaka najlepiej niebieskie, a mnie aż muli od niebieskiego) Ale z krzesełka jestem super zadowolona. Trochę drażni mnie to, że są tylko 2 kółka, ale na krzesełku jest info, że zgodnie z jakimiś tam wymogami krzesełka doo karmienia mogą mieć tylko 2 - a to ciekawe
siwona dobrze że mąż załatwił sprawę krzesełka..a kolor..no cóż...NIEBIESKI Najważniejsze że funkcjonalne! My mamy (po Alexie) z Ikei.. ale nie będę juz kupowac innego..choć bardzo mi się takie własnie podobają..
Ninja regulowany ma poodnóżek Siwona jakby moje niebieskie miało taką fajną tapicerkę,zaje...te wasze krzesełka,z koszyczkami. Niekat właśnie tak to jest z tymi prezentami,czasem lepiej dac kasę albo wziąc kogoś ze sobą do sklepu zeby sobie wybrał,ja swojemu kumplowi przesłałam linki z modelami tych krzesełek,a on nie dosyc,że przepłacił to jeszcze nie kupił żadnego z tych
A ja mam pytanie do mam z kominkami - jak zabezpieczacie kominki przed maluchami? My mamy komiki i w sypialni i w salonie; w sypialni to nie ma problemu bo ten kominek jest tylko aktywowany jak J juz dawno spi ;-) ale ten w salonie to lubimy zapalac prawie co wieczor. Mothercare ma takie zabezpieczajace kratki ale specjalnie urodziwe to one nie sa... Mothercare Curved fireguard - Matt finish : mothercare
Marteczka - sliczna ta kurtałkaOli miała podobna tylko kremowa i strasznie ja lubiłam:-) mrsF no ale bezpieczeńswto najwazniejszea krzesełko jest super - jak patrze na te Wasze wszytskie krzesełka to az mi żal ze Marcel ma taką ...... chrzestnąSmyk już sie w nim obraca o 360 st prawieale jakoś sie przemęczę... potem będzie bardziej przydatne
Mrsf my mamy kominek ale go nei uzywamy wiec nie doradze
ale przy meli poprostu jak sie paliło to uwazaliśmy i tłumaczylismy jej, nawet specjalnie jej przyłozyłam łapke jak była ciepła szyba a nie goraca i wiedziała ze to ciepłe i nawet nie ciagneła do niego;-) Marteczka Zuzia bedize wygladac jak ksieżniczka
Dwa pytania do Was:-);-)
1. Czy któraś używa/ła spiworka do wózka z womaru? Proszę o opinie, bo szukam czegoś na owczej wełnie i właśnie z tej firmy wpadł mi w oko.
2. Chcę kupić młodemu jakąś zabawkę grającą w formie takiej tablicy z czymś np. zwerzątka i ich odgłosy itp. Macie coś ciekawego, wartego polecenia?
Kra co do śpiworka to nie używałam My mamy taka zwykła grajaca farme po Meli ale widziałamz e sa z chicco takie farmy i dośc fajnemoim zdaniem warto coś takiego kupic dziecko moze szybciej załapac dzwieki naśladowcze;-)
Kra - z womaru mam nosidełko;-) jest niezast ąpione na spacerach bo często jest tak, że królewnie nudzi się siedzenie w wózku i chce na ręce
a co do grającej zabawki - to mamy coś takiego dostane w spadku i Nelckia lubi się tym bawić