ninjacorps
Marcóweczka 2008
niekat - to poproś o odwołanie oferty - a może sprzedawca się zgodzi, zawsze warto spróbować. ( A ja niestety ich nie wezmę - 34 rozmiar kupiłam jeansów to mam nadzieję że do 40 się nie rozrosnę hahahahahha)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no własnie ja-genialna nie pomyslałam ze jak normalnie nosze rozmiar 36 to do 40 nawet w ciazy moge nie dojśc a na pewno nie w 4-5 miesiacu:-(a przeciez nie bede tyc specjalnie da tych spodni...będe sie musiała ukorzyc przed sprzedawcąniekat - to poproś o odwołanie oferty - a może sprzedawca się zgodzi, zawsze warto spróbować. ( A ja niestety ich nie wezmę - 34 rozmiar kupiłam jeansów to mam nadzieję że do 40 się nie rozrosnę hahahahahha)

Nie wiem nawet gdzie tego szukać,

Dla mnie najgorszy dramat to kurtka na zimęNie wiem nawet gdzie tego szukać,
skaba ja wczoraj byłam w fajnym sklepie ciążowym w Częstochowie.Ciuchy są super,są z kolekcji tych internetowych o kórych bodajże milla29 pisała w pierwszym poście(adresy int.sklepów).Jakbyś była zainteresowana to podam ci adres:-)