reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Nusia i Anna - nie pamiętam jaka to była firma , ale w sklepie w którym oglądałam wózki był ts jak Quinny, ale tańszy, tylko kurde nie pamiętam jaki :no: ale na pewno jest. Napisy miał w sumie tylko inne - skleroza :wściekła/y:

reklama
Hehe Pastela to myśl intensywnie bo mnie aż skręca z żalu na samą myśl, że muszę kupić inny, zwykły wózek. tak to jest jak się ciężarówka na coś napali :-D

Nusia będę szukać jakiegoś zastępstwa i zaraz ci dam znać jak coś znajdę.
U nas imię Karolek to też jeszcze nic pewnego. Najpierw miał być Piotruś, teraz wołamy do brzuszka Karolek ale jak będzie to się okaże po urodzeniu.
Może dzidzia mi coś podpowie? :-D

Dzięki za info odnośnie sterylizatora - chyba faktycznie z niego zrezygnuję i kupię coś innego w zamian :-)

Grubelku
- zamierzam zrobić ogromne zakupy u timur00 (dzięki Tobie) w najbliższych dniach :) termometr też wezmę :)

Anna - ja będę brała właśnie u tego allegrowicza pościel - wzorek: "Kotek w zielonym łóżeczku" i "Błękitne serduszka"

Co do sterylizatora, to tak jak mowilam jednej z nas sie przyda, a drugiej nie. Ile ludzi tyle opini;-) Ja nie namawiam nikogo do jego kupna, tylko pisalam ze znajome uzywaja i sa zadowolone.:happy:

Nusia- wózka podobnego do Quinny nie znalazłam niestety. W ogóle nic nie udało m isię znaleźć...
Wielka hurtownia w Bielsku i jeszcze większy reklamowany sklep okazały się małym, ciasnym pomieszczeniem, z małym wyborem artykułów, bez wózków, z cenami prosto z kosmosu...
Wróciliśmy z pustymi rękami do domu.
Ale na pocieszenie zamówiłam sobie pościel przez Allegro, wzór z kaczuchami:

Gdybyście znalazły na Allegro albo w jakimś wysyłkowym sklepie coś, co można użyć w zastępstwie poduszki na te pierwsze miesiące dzidzi oraz pościel z froty to podeślijcie linki :tak:. Nie mogę namierzyć w sklepach tych rzeczy...

Nusia - a oglądałaś trzykołową wersję X-landera? Też nie wygląda najgorzej i cena jest o wiele niższa.
Chociaż ja wolałabym wersję czterokołową X-lander X3 2007 z gondolą (cena około 1348,00)

reklama
Do góry