Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
/ a nie spirytus, i że latem będą duże problemy z gojeniem się pępuszka :-( i że gaziki Leko nie wysuszą pępka, nimi da się tylko przetrzeć, zdezynfekować skórę np. przed zastrzykiem itp. więc mamy się w nie zaopatrzyć
zapomniałam jak to się nazywa, ale pisałam o tym już na kosmetykach dla dzidzi chyba (?)
Dziewczyny ten fiolet o ktorym piszecie to GENCJANA (alkocholowy roztwor fioletu gencjanowego) stosowana do dezynfekcji skory, czasami wlasnie ludzie mylnie podaja ze jest to roztwor nadmanganianu potasu
Ja wiem ze mozna uzywac wlasnie gencjany i spirytusu, ale z tego co kiedys slyszalam gencjana brudzi ubranka( i niewiem czy mozna pozniej to doprac?)
ja wprawdzie zaopatrzylam sie juz w spirytus, ale jak widac niema najmniejszego problemu z praniem, tak wiec teraz kazdego indywidualna decyzja, czy spiryt czy gencjana bo chyba obie te opcje sa tak samo skuteczne w pielegnacji.