Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zebrra ten przesąd to chyba taki sam ale odnośnie (tylko!!!) skarpetek i butków (nie chciałam tego pisać bo wiele z Was kupuje i dobrze :-) ). Inne rzeczy mozna kupować... Ja tam nie kupuje (butków i skarpetek)... chociaz kusi ale tak mi się to źle kojarzy... pewnie po tym pierwszym poronieniu... :sick:
Mam nadzieję, że będzie ok, jesli okaże się niezbyt fajny mam jeszcze alternatywę
Zrobiłam sobie listę rzeczy, które jeszcze muszę kupić, no i wyszło z tego, że z ciuszków potrzebuję już tylko body i czapeczki, no i właściwie wszystkie akcesoria
Buciki zawsze są najpiękniejsze ze wszystkich ciuszków Zebrra, okazja niebywała, nawet jak Ci nie podpasuje, to nie żal będzie zmienić.
A ja, choć łóżeczka jeszcze nie mam, kupiłam coś co zawiśnie nad Bułkowym posłaniem, a dostanie to na chrzcie (wczoraj na kiermaszu nie mogłam się powstrzymać ;-)):
Zebrra - gratulacje, udało Ci się no i fotelik z głowy, a cena bombowa !
Ankami - ładny obrazek, ja do tej pory pamiętam aniołki, które wisiały u mnie nad łóżeczkiem, czułam się bezpiecznie więc coś takiego trzeba pewnie zawiesić (ja mam jeszcze gdzieś schowane te swoje aniołki)