zebrra
Potrójna mama :)
Anka super ten obrazek!!! 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja zaczęłam kupować wyprawkę dla dziecka i dla siebie do szpitala, mi może to być wcześniej potrzebne, oby nie, ale... a zresztą będę miała się czym bawić w łóżku :-) zamówiłam na allegro m.in.: pieluchy tetrowe x10, Pampersy 1 x1, sudocrem 120ml, wkładki laktacyjne x2, majtki poporodowe, ceratki pod prześcieradełko x2, body rozpinane, patyczki hig., ręczniczek, zestaw: nożyczki, cążki i pilniczek i takie duperele.
jeszcze chcę pieluchy flanelowe, rożek, śpiworek, inne ciuszki, prześcieradła, leżaczek ... ale ten sprzedawca nie miał :-( więc muszę uzbierać następne zamówienie u innego![]()