zebrra
Potrójna mama :)
Nicoya pokój Malwinki śliczny!
a zasłonki...hmmm Kochana ja i tak Cię podziwiam za to szycie ręczne...
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
....Grubelek, zebrra nie wiem czy słyszałyście, ale niby dobrze byłoby przygotować również jakiś mały upominek od dzidzi dla starszego rodzeństwa (nazwijmy to wkupne. Wtedy jest szansza, ze starsze rodzeństwo dzięki temu polubi małego szkraba
![]()
Aaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno. Jeżeli zaczną sie u Was odwiedziny nowego członka rodziny dobrze by było gdyby każdy gość miał dla "starszaka" odrobinę zainteresowania i małe coś (np. kinder jajo lub inny mały drobiazg). W przeciwnym razie starsze dziecko moze poczuć sie odtrącone, a tak zawsze ono było w centrum uwagi.
Gaddula ja słyszałam o takim czymś ale weź powiedz gościom aby kupili coś też starszemu-chyba nie wypada co?