Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A ja kochane kobietki starania naturalnie do lipca Po czym chce ivf 2 , czas pokaze
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki [emoji1]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A my trzymamy za CiebieHej. Długo mnie nie było...
Na pocieszenie dla 40:koleżanka z która zaczęłam się starać w tym samym czasie właśnie zaszła...ma 40 skończone. Ja 37...
I cieszę się i jakbym "w mordę dostała.
U nas do diagnozy słabszego nasienia doszedł niedrożny jeden jajowód...prawodopodobnie. Mam to sprawdzić w laparoskopii. Ale po konsultacjach z lekarzem który robi laparo w szpitalu i przy okazji też specjalizuje się w niepłodności obraliśmy inną drogę.
Jestem właśnie po inseminacji. Byłam stymulowana clo żeby pęcherzyki urosły po dobrej stronie. Za pierwszym razem niestety urosło po złej (3 owu pod rząd z prawego jajnika).
Teraz były 2 jajka po drożnej stronie i jedno po złej. Niestety też trochę u M się pogorszyło trochę...
Także nie nastawiam się a raczej nastawiam negatywnie. Iui ma niską skuteczność i rzadko kiedy się udaje za pierwszym razem...decydyjącym czynnikiem powodzenia jest m.in. wiek...
Przede mną najgorsze 2 tygodnie.
Trzymam kciuki za każdą z Was![emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj Aniu tylko skąd brać tą wiarę?Ponoć wiara czyni cuda!!! Ale u mnie z tą wiarą podobnie... Może powinnyśmy jednak chociaż trochę wierzyć we własne szanse![]()