reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
@InezkaK Muszę Ci napisać, że ja też płaczę jak małpa przychodzi. Bo to zawsze jest takie rozczarowanie :( Ja też kolejny cykl z clo, chociaż mam jeszcze nadzieję bo wredota powinna przyjść w okolicy 1 września. Coś czuję że kolejna, młodsza koleżanka jest w ciąży. Z jednej strony się cieszę, bo to fajna dziewczyna i życzę jej jak najlepiej. Z drugiej coś mnie ściska w dołku i robi mi się przykro i nachodzą mnie wątpliwości, czy się uda. Ale staram się być dobrej myśli, choć trochę mam klopot z utrzymaniem poziomu stresu, bo za bardzo się nakręcam na ciążę. Trzymam kciukasy za nas wszystkie.

Hej. Długo mnie nie było...
Na pocieszenie dla 40:koleżanka z która zaczęłam się starać w tym samym czasie właśnie zaszła...ma 40 skończone. Ja 37...

I cieszę się i jakbym "w mordę dostała.

U nas do diagnozy słabszego nasienia doszedł niedrożny jeden jajowód...prawodopodobnie. Mam to sprawdzić w laparoskopii. Ale po konsultacjach z lekarzem który robi laparo w szpitalu i przy okazji też specjalizuje się w niepłodności obraliśmy inną drogę.
Jestem właśnie po inseminacji. Byłam stymulowana clo żeby pęcherzyki urosły po dobrej stronie. Za pierwszym razem niestety urosło po złej (3 owu pod rząd z prawego jajnika).

Teraz były 2 jajka po drożnej stronie i jedno po złej. Niestety też trochę u M się pogorszyło trochę...
Także nie nastawiam się a raczej nastawiam negatywnie. Iui ma niską skuteczność i rzadko kiedy się udaje za pierwszym razem...decydyjącym czynnikiem powodzenia jest m.in. wiek...

Przede mną najgorsze 2 tygodnie.

Trzymam kciuki za każdą z Was![emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Długo mnie nie było...
Na pocieszenie dla 40:koleżanka z która zaczęłam się starać w tym samym czasie właśnie zaszła...ma 40 skończone. Ja 37...

I cieszę się i jakbym "w mordę dostała.

U nas do diagnozy słabszego nasienia doszedł niedrożny jeden jajowód...prawodopodobnie. Mam to sprawdzić w laparoskopii. Ale po konsultacjach z lekarzem który robi laparo w szpitalu i przy okazji też specjalizuje się w niepłodności obraliśmy inną drogę.
Jestem właśnie po inseminacji. Byłam stymulowana clo żeby pęcherzyki urosły po dobrej stronie. Za pierwszym razem niestety urosło po złej (3 owu pod rząd z prawego jajnika).

Teraz były 2 jajka po drożnej stronie i jedno po złej. Niestety też trochę u M się pogorszyło trochę...
Także nie nastawiam się a raczej nastawiam negatywnie. Iui ma niską skuteczność i rzadko kiedy się udaje za pierwszym razem...decydyjącym czynnikiem powodzenia jest m.in. wiek...

Przede mną najgorsze 2 tygodnie.

Trzymam kciuki za każdą z Was![emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A my trzymamy za Ciebie :) POWODZENIA :)

Chciałabym napisać coś mądrego ale nic mi do głowy nie przychodzi... Trzeba mieć nadzieję (cichutką, malutką chociaż) i walczyć. Większości w końcu się jednak udaje (udaje się tylko tym, którzy coś robią). A jeśli będzie się w mniejszości (czego jeszcze nikt nie wie) to przynajmniej niech zostanie świadomość, że próbowało się wszystkiego w zasięgu możliwości. Z tym dużo łatwiej się żyje i godzi z losem. Ale jeszcze nie Wy dziewczyny. Jeszcze nie jest Wasz czas na poddanie.

Przeciez Kurde z kazda z nas tu robi co w naszej mocy badania witaminy i czas leci , malo ktora tu nic Nie Robi!!!

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
Do góry