reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

Mmmmm, alez mam apetyt! Chce szarlotke, koniecznie! I Bra - bardzo tez potrzebujem teraz tej Twojej kawki, nie inki, niee, mocnej jakiejjss ! ;-)

reklama
No i Maja i ja się skusiłam na tą szarlotkę :) super ten przepis, prawie robi się sama...:))) teraz się piecze...ale już kręci w nosku ładnie, zapach cynamonku i jabłek i ta słodycz mmmmmmm :)

Maja napewno pyszna ale ja się nie skuszę:rofl2::-p od poniedziałku czyli od wczoraj:-D się ograniczam i gotuję tylko na parze bez soli zero słodyczy bo kilosy muszę do lata zgubić a jest ich chba z 10 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: co nie znaczy, że nie mam smaka na to jabłkowe cudo ślina mi po kolana wisi:laugh2::laugh2:

Agacio mi też zostało 7-8 kg do wagi sprzed ciąży i też przydałoby się identyczne postanowienie, ale kompletnie nie umiem się zmobilizować :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

aj tam, aj tam przecież to same jabłuszka ;):D
a tak na marginesie dalam szklanke cukru, jak dla mnie za duzo i wyszla troszke przeslodzona...ale dobrrrra jest :)) przynajmniej wolniej się zje...;):)

JUTRO ROBIE SZARLOTKĘ!
przez Was kusicielki i całą blachę wciągnę!:tak:
Bra piekna szarlotka! jest jeszcze??? a tak serio, z checią bym przyjechała! zakwitne tu:(

reklama
Do góry