eve19
Mama Wiki i Simona
dziewczyny ja nie wiem co mam bo jeszcze nie urodzilam 
ale powiem wam szczerze ,ze moj Marcin tez byl u lekarza tutaj w UK bo sie przeziebil i dostal antybiotyki jakies tyle,ze ja go wyslalam do swojego lekarza bo on taki ogarniety bardziej jest i nie przepisuje paracetamolu jak moj poprzedni lekarz na wszystko ;/
dokladniej nawet na wymioty dostalam paracetamol i tabletki antywymiotne ,a u tego do ktorego teraz chodzimy tylko dostaje leki dopasowane bo paracetamolu mam za duzo i nawet go nie uzywam
ale powiem wam szczerze ,ze moj Marcin tez byl u lekarza tutaj w UK bo sie przeziebil i dostal antybiotyki jakies tyle,ze ja go wyslalam do swojego lekarza bo on taki ogarniety bardziej jest i nie przepisuje paracetamolu jak moj poprzedni lekarz na wszystko ;/
dokladniej nawet na wymioty dostalam paracetamol i tabletki antywymiotne ,a u tego do ktorego teraz chodzimy tylko dostaje leki dopasowane bo paracetamolu mam za duzo i nawet go nie uzywam
ten sam zestaw przy kazdej chorobie,niewazne czy to angina,oskrzela czy inna choroba..
więc pewnie i tak do lekarza bede musiała iść z nim
:-(
,nie wiem co mozna podac dzieciom ponizej pierwszego roku,ale mysle ze cos znajdziesz,zapytaj w aptece,cos ci na pewno doradza,a patrzalas od kiedy mozna podawac tran?chociaz mysle,ze pewnie tez powyzej roku....
Jak w zeszlym roku ze dwa razy przyszly, tak w tym z 7 razy.. :-)

trzymaj sie kochana