witam ja rowniez mam synka Macieja, ja mam na imie Marysia lat 24
witaj i rozgosc sie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
witam ja rowniez mam synka Macieja, ja mam na imie Marysia lat 24

Choc ja dobrym przykladem nie jestem.. Pojechalam do szpitala we wtorek po 22, a maly przyszedl na swiat w czwartek o 10.. Ale u mnie odeszly wody, tylko akcji porodowej nie bylo. Byl duzy i zle ulozony, dlatego nie postepowalo. 
:-)
Chodze bo mnie moj L goni, ale jakby nie gonil to juz wole malego sama leczyc!
W niedziele minie dwa tygodnie jak jest chory i co?!?! Paracetamol lekarza (dadam, ze samego wlasciciela kliniki) g**no daje!!
Ok, juz podzdrowial, mniej charczy i ma tylko 1 dziurke zablokowana, ale ile dziecko musialo sie meczyc, bo mu pseudo lekarz nic nie dal!! :-( Echh.. Postanowilam zabierac malego na dwor, bo dom juz przesiakniety bakteriami i chorobskiem. Wczoraj mi sie udalo wyciagnac moich dwoch mezczyzn do cyrku. :-) Jesse 5-miesieczniak jak na 1wszy raz w cyrku to super sie zachowywal.
Nawet troche ogladal. :-) A ja sie w koncu gdzies wyrwalam.. Poki co kina, restauracje i niektore muzea u Nas odpadaja, wybieram te miejsca gdzie moge isc z malym, teraz mam ochote poogladac akwaria z rybami lub zoo. :-) Nie lubie ostatnio siedziec w domu, echh.. Zamowilam malemu to: Image(s) for First Years Bouncing Tigger Seat - Tesco.Direct i czekam az przyjdzie, ciekawe czy bedzie w tym skakal..
;-) Mialabym latwiej jakby go zajmowalo to na troche..
Ciesze sie ze guzek Twojemu synkowi zniknal, musial sie uderzyc. A co do czerwonej skorki, moze to ciepla woda robi czy cos, ja tez wczesniej tego nie zauwazalam, a ostatnio zerknelam kilka razy, ze mu sie czerwieni.. A on jeszcze sie nie ciaga za siusiaczka :-) , takze nie wiem.. Moze tez nie patrzylam wczesniej, wczesniej trzeba bylo uwazac na pepek, trzymac glowke itd., moze nie widzialam.. :-( Noo.. Jutro Halloween.. :-) Super bo stroj diabelka czeka w szafie od miesiaca. Milego weekendu mamusie. U nas tez pogoda taka sobie, ale nie tak mrozno jak bylo 2 tygdonie wczesniej.. Pozdrawiam.
Zawsze daja mu to samo. A jemu biednemu czasem cieknie z nosa jak z kranu.. :-( A moja ciazowa infekcja - leczyli mnie trzema roznymi antybiotykami, az sama z nich zrezygnowalam. Widzieli, ze nie pomagaja, a dawali nowy i nowy.. Odmowilam w koncu na wlasna odpowiedzialnosc - ile mozna brac chemii w ciazy.
Podobnie z malego oczkiem wczesniej i teraz tez nas olal lekarz z tym przeziebieniem, echh, szkoda slow..
Ladna pogoda dzis u nas, idziemy na spacerek.
Milego dzionka mamusie. Pozdrawiam.