reklama

Mama po raz 3 ...:)

Ja się żegnam na jakiś czas bo musze wyjść z domu i juz od 2 godzin tak "wychodzę" bo ciagle na BB zaglądam co napisałyście :rofl2:

Do potem kochane!

reklama
asiczka zalozyla watek i zniknela,wrocila na swoj stary,widzialam ja ostatnio..tylko nie wiem czemu do nas juz nie zaglada :-(:confused:
heksa gdzie ty na to zimno wychodzisz ??

No własnie ciekawe czemu jej nie ma ..??
do mnie @ przyszła więc się ciesze ze jednak nic nie zatrzymało jak to czytał ze po tabletkach może nie przyjść :szok:

Moze Asiczka zmienila zdanie co do staranek /

Heksa ja tez mam upatrzony nowy wozeczek i juz mojemu zapowiedzialam ze jak cos to kupie nowy :-p ate wozki na pompowanych kolach sa rewelacyjne ,mialam taki dla Alana i czy snieg czy kamienie nie mialam problemu z przejazdem ,byly na paskach wiec fajnie sie tez bujalo w nim :-D

czy któras z Was dziewczyn ma starsze pociechy? mój syn jeden ma 16 drugi 14 lat i zaczyna sie ciężki okres u nas w domu, okres dorastania...jedyna radość to najmłodsze Słońce 19 miesięcy która rozbraja wszystkich

Edyta jaki masz wozek upatrzony,moze tez mi wpadnie w oko,bo szczerze,to niebardzo podobaja mi sie tutaj wozki..
a asiczka dalej sie stara,tylko juz do nas nie zagalda..:no:

czy któras z Was dziewczyn ma starsze pociechy? mój syn jeden ma 16 drugi 14 lat i zaczyna sie ciężki okres u nas w domu, okres dorastania...jedyna radość to najmłodsze Słońce 19 miesięcy która rozbraja wszystkich
Oj ja nie mam :no:
Edyta jaki masz wozek upatrzony,moze tez mi wpadnie w oko,bo szczerze,to niebardzo podobaja mi sie tutaj wozki..
a asiczka dalej sie stara,tylko juz do nas nie zagalda..:no:
Ja mam wózek jeden taki duży i spacerówkę .Jak będę mieć 3 dzidziusia to nie będe kupować

Jeszcze na chwilkę wpadlam przed wyjściem.......
Nie moglam się powstrzymać......... :rofl2:

Ja mam wózio upatrzony (używany od znajomej jakby co mogę odkupić bo ona już nie potrzebuje i tak go trzyma dla mnie :-D) a jest to Mikrus Sprint X 07.....
Jest jak dla mnie po prostu idealny jako taki "duży" wózek.........
Ma wszystkie koła pompowane, przednie skrętne
Sziedzisko się przekłada przodem lub tyłem
Jest z grubych ciepłych materiałów (budka i pokrowiec na nóżki też) więc na chłodne dni super
I nie jedzie tylko "płynie".........
Więc jakby co to ja mogę go sobie za taniochę odkupić tylko czekam na moją fasoleczkę i sie doczekać nie mogę......

No dobra teraz to już naprawdę muszę iść :wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry