reklama

Mama po raz 3 ...:)

To ja Ci Edytko nawet nie napiszę ile u nas było w nocy :-D
Rano jak przeszlam 20 metrów z domku do auta to mi wszystko zamarzło przez ta chwilkę nawet rzęsy :szok:

My palimy węglem - groszkiem, ale kiedy w październiku zamówiliśmy u jakiegoś nowego (nie znanego nam wcześniej) dostawcy, taki lepszy gatunkowo chcieliśmy, no to dostaliśmy super ekstra szajs!!!!! :wściekła/y: Zapłaciliśmy kupę kasy a ten wegiel to chyba z ziemią był wymieszany bo się to szajstwo nie chciało palić :no: Ale cieszę się, że już to badziewie zużyliśmy i teraz mamy wegiel ze sprawdzonego źródła i jets ok :tak:

Ale żeby było cieplutko to wszystkie grzejniki mam odkręcone prawie na maxa..... :szok:
No my nie mamy regulowania grzejników :no: i odkręcone na całość .W piecu pali się nonstop i też cieplutko ale żeby cały dom ogrzać to troche węgla trzeba

Kochana żadna wariatka ja też tak mam a jeszcze jak mi tak brzuszek rosnie to mam takie odczucie jak bym w ciąży była :-)
Na @ czekam ale jeszcze nie mam ciekawe kiedy to będzie :/

reklama
Heksa dawaj zdjecie wozeczka to razem pomarzymy :-D

Jak sie Natan urodzil to normalnie mialam fiola na punkcie kupowania dla niego rzeczy ,kupilak kilka wozkow a pozniej nie wiedzialam co z nimi robic,to pooddawalam :tak: nie moge sobie wyobrazic co to tym razem bedzie jak mi sie uda zaciazyc ,psychiatryk murowany :-D:-D

Kochana żadna wariatka ja też tak mam a jeszcze jak mi tak brzuszek rosnie to mam takie odczucie jak bym w ciąży była :-)

Też tak mam :tak:
I chociaż jestem grubaskiem to się jakoś specjalnei nei zabieram za odchudzanie....
No bo po co............
A może się uda i jeszcze kiedyś mi ciążowy brzuszke urośnie...... :-D
To potem przyjdzie czas na odchudzanie :rofl2:

Też tak mam :tak:
I chociaż jestem grubaskiem to się jakoś specjalnei nei zabieram za odchudzanie....
No bo po co............
A może się uda i jeszcze kiedyś mi ciążowy brzuszke urośnie...... :-D
To potem przyjdzie czas na odchudzanie :rofl2:
Dokładnie :-)

No to jak z tym mediatorem czytam jak się za to zabrać trzeba będzie wybrać 3 osoby i zobaczymy jak zagłosują inni i na kogo.Tak to się chyba robi ?

A trzymacie dziewczyny w domu rzeczy po swoich pociechach?
Ciuszki, wózeczki i takie tam?

Ja trzymam :-D

I uwielbiam tematy wózeczkowe :tak:
Jakie miałyście albo macie wózeczki dla swoich maluszków?

Ja mam taki stary chicco enjoy 3w1 ale kocham go nad życie i nie oddam nikomu dopóki mnie się jeszcze raz nie przyda

Dokładnie :-)

No to jak z tym mediatorem czytam jak się za to zabrać trzeba będzie wybrać 3 osoby i zobaczymy jak zagłosują inni i na kogo.Tak to się chyba robi ?

Mediatorem czy Moderatorem ? :-p:-p

Albo niech kazda da propozycje jednej osoby a zostanie nim osoba z najwieksza liczba glosow ,co o tym myslicie ? dla mnie nie ma zanczenia w jaki sposob sie to odbedzie :-D

Wiktoria ja się zgadzam absolutnie, moja pierwsza propozycja na ta listę to Wiktoria :-D
Jeśli któraś dziewczyna ma chęć i czas żeby się zająć opieką nad forum to bardzo prosimy o kandydatury :tak:

A jeśli można dac dwie kandydatury to ja daję jeszcze Edytkę ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry