reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
witam , przepraszam ,że wtrącam się na wątek ,ale szukam odpowiedzi na moje pytanie nie chce zakładać nowego wątku ,a też nie moge zaleź odpowiedzi na moje pytanie(zadałam też pytanie w wątku o wspomagaczu staranek ,ale narazie nikt nie odpisał więc spróbuję tu :) ) , a widzę ,że tu zawsze ktoś coś dopisuje :) . A więc moje pytanie dotyczy bety hcg(choć na wynikach miałam wpisane total hcg nie wiem czy to jakaś różnica ) tam są normy dopiero od 4-5 tydzień i norma do tego to 1500-2000 ja jestem (zapewne) tak gdzieś w 2-3 a mój wynik to 36,48 - przeraziłam się ,ze taka mała liczba ... na usg którym byłam 2 dni temu nie było nic widać ,ale lekarz mówi ,ze to za szybko miesiączka powinna być za 2 dni jestem obecnie na duphastonie (ta na wszelki wypadek) lekarz twierdzi ,ze to powinno pomóc ciąży , a i ciążę potwierdziłam 4 testami domowymi :) dodam ,ze znajome które robiły te wyniki i nie były w ciąży miałe zawsze poniżej 2 więc 36,48 to dużo w porównaniu do nich :)).z góry dziękuję .
Ja niestety nie pomogę :no:
widzę że losy Madzi śledzą wszyscy, nawet tutaj.... to dobrze
może się mylę ale myślę że ona żyje, matka Madzi pewnie ją sprzedała:( to wszystko jest straszne
Ja też tak myślę wole myśleć w to niż w to że nie żyję

Och wczoraj skończyłam dzień tak smutno bo włączyłam sobie głupia tego linka o aborcji........

A teraz zaczęłam kolejny dzień przeczytaniem informacji o małej Madzi...........

No nie....
Idę się troszkę wyżyć na żelazku przy prasowaniu może jakoś wyładuję te złe emocje :-(

Wrócę potem do Was na kawkę......

A my dzisiaj mieliśmy problem w wyjściem z domu......
Bo....... zamarzły nam zamki :szok:
Nawet od wewnętrznej strony domu na zamkach był lód....
Grzaliśmy je suszarką do włosów :)

Ostatnia edycja:
Och wczoraj skończyłam dzień tak smutno bo włączyłam sobie głupia tego linka o aborcji........

A teraz zaczęłam kolejny dzień przeczytaniem informacji o małej Madzi...........

No nie....
Idę się troszkę wyżyć na żelazku przy prasowaniu może jakoś wyładuję te złe emocje :-(

Wrócę potem do Was na kawkę......

A my dzisiaj mieliśmy problem w wyjściem z domu......
Bo....... zamarzły nam zamki :szok:
Nawet od wewnętrznej strony domu na zamkach był lód....
Grzaliśmy je suszarką do włosów :)

Niestety człowiek już nic nie usłyszy dobrego :no: wpadnij do nas później przytulam mocno na poprawienie humorku :)

Heksa wracaj do nas szybko...u nas -8 :szok: kurcze w zeszlym roku nie bylo az tak zimno :sorry2:

Krolewicz jeszcze spi,maz mial miec dzisiaj wolne ale dostal rano wezwanie i musial pojechac,ale wroci do domku ok 10tej :-)

Madlen jak humorek ? ;-)

Ostatnia edycja:
Wktoria moj M jest zawodowym kierowca :-) to on nauczyl mnie jezdzic i jak zdawalam prawko to nie mialam ani jednego bledu ,tak mnie wyszkolil :-D

Heksa wracaj do nas szybko...u nas -8 :szok: kurcze w zeszlym roku nie bylo az tak zimno :sorry2:

To ja Ci Edytko nawet nie napiszę ile u nas było w nocy :-D
Rano jak przeszlam 20 metrów z domku do auta to mi wszystko zamarzło przez ta chwilkę nawet rzęsy :szok:

Heksia pytałaś czym palimy w piecu :) palimy drewnem i węglem

My palimy węglem - groszkiem, ale kiedy w październiku zamówiliśmy u jakiegoś nowego (nie znanego nam wcześniej) dostawcy, taki lepszy gatunkowo chcieliśmy, no to dostaliśmy super ekstra szajs!!!!! :wściekła/y: Zapłaciliśmy kupę kasy a ten wegiel to chyba z ziemią był wymieszany bo się to szajstwo nie chciało palić :no: Ale cieszę się, że już to badziewie zużyliśmy i teraz mamy wegiel ze sprawdzonego źródła i jets ok :tak:

Ale żeby było cieplutko to wszystkie grzejniki mam odkręcone prawie na maxa..... :szok:

reklama
Oj dziewczyny ale mnie dziś naszło......
Sprzątam chałupkę i wyjęłam sobie ze strychu wózeczek taki stary ale jary :-D który czeka na ewentualną dzidzię...
ale czy się doczeka?

I tak sobie teraz siedzę obok tego wózeczka i na niego patrzę.......
Nawet sprawdziłam czy mam jeszcze jakieś kocyki dla dzidziusia :)

No jakbyś mnie ktoś zobaczył to pomyśli, że wariatka..........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry