reklama

Mama po raz 3 ...:)

dziewczyny o krupniokach pisała już heksa że to kaszanka-takie coś w strzewie z kaszą gryczaną a żymlok to to samo tylko zamiast kaszy ma w środku bułkę pokrojoną:tak: to są takie swojskie wyroby ze świniobicia ale w sklepach też to idziie kupić w dziale wędlin-tylko to trzeba lubić a nie każdy jest zainteresowany bo z wyglądu nic specjalnego:eek: czuję się w miarę dobrze trochę boli kręgosłup i puchną na wieczór łydki ale da się wytrzymać:tak: a walentynki...razem jesteśmy już 10 lat!!!!...hmmm zawsze był szampan i sex a w tym roku jedno i drugie odpada....będzie buziak i dobranoc :-D

reklama
Kuchennych rewolucji nie mam teraz za bardzo jak obejrzeć, ale prosze napisz co z tym czosnkiem?
(ja go dośc sporo używam :tak:)

Kochanie czosnek to przenosnia :-D:-D

A w tym odcinku bohaterem jest chinczyk i wyjdzie na jaw ze zle traktuje swoja siostrzenice ona az spazmow dostanie tak sie go boi :zawstydzona/y: i dlatego czosnek :-D

Zeberka i prawidlowo :tak:

Wiktoria do jutra milych i spokojnych ...

probuje was nadrobic,sporo tutaj naprodukowalyscie :szok:
my walentynki..hmmm,kolacji romantycznej nie bedzie,no chyba ze z dziecmi,kapieli wspolnej tez nie,bo sie do wanny razem nie zmiescimy :zawstydzona/y::-D,a planow zadnych nie ma.dzieciaczki w tym czasie maja wolne od szkoly,maz ma urlop to cos sie wymysli.kwiaty i prezenty dostaje od niego czesto,a w walentynki jak co roku pewnie kupi mi kartke,rozyczki i czekoladowe serce ;-)ogolnie to my nie swietujemy walentynek,bo wychodzimy z zalozenia,ze kochac sie i szanowac trzeba kazdego dnia !!!:tak:
a w marcu bedziemy swietowac 10ta rocznice slubu ;-)
cora wypocila zdania,ale zamiast 13 jest 9,dobre i to ;-),a jutro ma jakas wycieczke ,ale gdzie to nie pamietam :zawstydzona/y:,cos o tytanicu,chyba muzeum..pamiec mam dobra,ale krotka :zawstydzona/y::-D

Ostatnia edycja:
:tak: a walentynki...razem jesteśmy już 10 lat!!!!...hmmm zawsze był szampan i sex a w tym roku jedno i drugie odpada....będzie buziak i dobranoc :-D

To tak jak u nas już 10 latek :-D
Na szczęście ten szampan i sex u nas nie odpada........ :cool2:

Kochanie czosnek to przenosnia :-D:-D

No to się popisalam :)
Skoro była mowa o kuchni to ja ten czosnek sobie tak na serio wzięłam

ogolnie to my nie swietujemy walentynek,bo wychodzimy z zalozenia,ze kochac sie i szanowac trzeba kazdego dnia !!!:tak:

Pięknie napisane................

Ostatnia edycja:
Heksa widac ze kuchnie traktujesz powaznie :-D:-D

Juz wrzucilam filmik do poprzedniego posta jak chcecie to sobie obejrzyjcie...aborcja jest ochydna wrrrr

Edyta ja sobie ten film jutro zobacze,bo na noc wole nie ogladac :no:
jak znikne,to znaczy ze maz mnie zkompa wygonil,ale jutro jak odstawie dzieci do szkoly to wpadne z kawka ;-)

reklama

Madlen ja już dzisiaj tyle komplementów zebrałam za tą moją piękną nową blond fryzurę, że aż się zarumieniłam (czyt. zaróżowiłam) co widać na avatarku :-D

Edytko kuchnia to chyba moje ulubione pomieszczenie w domu :tak:

Żebym tylko potrafiła lepiej gotować to bym się cieszyła.......
Nie jestem zbyt dobrą kucharką......
Ale staram się naprawdę :sorry:

........Co od tego filmiku............
To ja chyba coś o nim kiedyś czytałam...........
Ale sama nie mam po prostu odwagi go obejrzeć...........
Mam zbyt wrażliwe oczy jeśli chodzi o takie tematy........
No nie obejrzę, nie mam odwagi nawet go załączyć i zobaczyć co to jest.........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry