reklama

Mama po raz 3 ...:)

wrocilam a dolek wystawilam za drzwi :-D
za duzo sie u mnie nazbieralo rzeczy,ktore calkowiecie mnie zdolowaly..ale pogadalam z nasza Edytka,wywalilam wszystko z siebie i jest OK ;-)
na razie was nienadrobie,ale obiecuje byc nabierzaca,a wszystko poczytam innym razem :tak:
sciskam wszystkie razem i kazda z osobna ;-)

reklama

No tak myślałam, że ktoś zapyta :-D
Tylko jak to się nazywa poza Śląskiem?
Chyba kaszanka........ :rofl2:
mmmm ale smakowity temat- krupnioki mój mąż uwielbia a ja wolę żymloki :-D i na śniadanie dzisiaj jedliśmy :-D dziewczyny syneczki się udało :-) a kiedy wy będziecie wklejać swoje teściory? oj już nie mogę się doczekać:-)&&&&

Ostatnia edycja:
Madlen Kochana ciesze sie ze rozmowie czujesz sie lepiej,i dobrze zrobilas za drzwi je i juz :-)

Zeberka sliczne suwaczki ,a co to sa zymloki ?:szok:

Wiktoria a to na duza przesylke czekasz ?

Edytka dziekuje :***
Zeberka na moj tescior to sobie jeszcze poczekasz,ale postaram sie w miare szybko,abys do tego czasu nie osiwiala ;-):-D
co to sa te krupnioki i zymolki ??
ja was musze szybko nadrobic,bo widze ze tutaj sie sporo dzialo :tak:

Edyta nie ma wiekszej gaduly ode mnie :no::zawstydzona/y::-D,ja to bym zagadala czlowieka na smierc :zawstydzona/y:
tylko szkoda,ze za to gadanie nikt mi nie placi :-p
czekam na M,zaraz bedzie z pracy,mlody moczy sie w wannie a cora poci sie nad lekcjami,musi napisac 13 zdan,a ma takie wyrazy,ze nie idzie jej..:no:

Oj tak zagadalabys :-D:-D ale to dobrze ja lubie jak inni maja cos do powiedzenia bo ja tez lubie gadac :-p

A co to za zdania ? jakies szczegolne czy byle jakie ?:-D:-D

reklama
A jak przyjda to pochwalisz sie nam ?:-p
Pochwale się ale głównie to będą rurki ozdobne zapięcia zamówiłam też 3 zestawy różyczek i sztyfty będę próbować no i tam jeszcze takie metalki parę koralików i tyle.I niby nic a się uzbierało
2066609449

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry