Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Asiu co to jest pare dni :-) ja tam 3 miesiące muszę czekać :-shocked2: ale rozumem ze będziesz tęsknić to normalne :-( ale jaki powrót będzie
![]()

zagraj to zupa muzyczna

a Ty sama ja robisz ?
a jak bedziesz czula sie samotna to ja do pozna nie spie wiec bedziesz miala z kim popisac...oczywiscie jest to tylko propozycja 

Nie dzisiaj robiłam z wodą i nie miałam czasu nic zrobić czekam też na kurera bo ma mi przywieź potrzebne rzeczy żeby biżuterie robić :-)Widze ze tutaj wesolutko jest :-)
Ja jadam kaszenke ale bez krwi aczkolwiek nie przepadam za niaa Ty sama ja robisz ?
Asia ja tez nie lubie jak moj maz musi nocowac poza domem cale szczescie nie zdarza sie to czestoa jak bedziesz czula sie samotna to ja do pozna nie spie wiec bedziesz miala z kim popisac...oczywiscie jest to tylko propozycja
Wiktoria jak tam bizuteria ,zakrecilas cos nowego ?![]()
Oj to mamy tak samo bo ja się też nie potrafię na mojego m gniewaćJa nie umiem sie gniewac na mojego,bo zawsze cos zrobi lub powie co mnie rozsmiesza i gniew od razu mi przechodzi :-)
Jestem ciekawa jak dlugo bedziesz obrazona![]()