Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

potem corka miala jakies fochy..jeszcze chwila a zaczelabym w tym sklepie krzyczec
tak mi dzieciaki cisnienie podniesli,ze jak wrocilismy do domu,zjedlismy obiad i oni poszli do lekcji a ja mieszkanie wypucowalam..mam tak czysto,ze z podlogi mozna jesc
no i oczywiscie caly dzien odcieci od Tv i kompa..do odwolania !!!!

i nie dziwie sie ze po takim spektaklu mialas ochote na sprzatanie,dobrze ze dziecko sie znalazlo cale i zdrowe ,a ze przy okazjii zrobilas porzadki,powiem jedno bedziesz miala wiecej czasu na bb 

Oj nie zazdroszczę przeżyć ze zgubieniem się synka .Ja to przeżyłam na własnej skórze to dziękuje.Ale na zawał żebym zeszła nie dużo brakowało.A synek w najlepszego się bawiłEdyta bede trzymala &&&& ;-),a tak apropo to ja bylam do poludnia..,jeszcze mi odpisywalas na posta
Wiktoria wszystko co robisz jest sliczne !!!
Anrad szybko mlodemu spieszy sie do ojcostwa
Tusia co u ciebie?,zagladaj czesciej ;-)
mlody mi sie dzisiaj zgubil w centrum hand.prawie na zawal padlam ..myslam,ze mu na miejscu tylek spiore,potem corka miala jakies fochy..jeszcze chwila a zaczelabym w tym sklepie krzyczec
tak mi dzieciaki cisnienie podniesli,ze jak wrocilismy do domu,zjedlismy obiad i oni poszli do lekcji a ja mieszkanie wypucowalam..mam tak czysto,ze z podlogi mozna jesc
no i oczywiscie caly dzien odcieci od Tv i kompa..do odwolania !!!!
milej nocki,do jutra

A co to za program?

Dziewczynki prosze trzymac kciuki za moja wizyte u gina...mam nadzieje ze powie mi cos konkretnego i zleci badania hormonkow

A później myślę żeby łóżko wyprać odkurzaczem