Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HEJ Dziewczyny mam na imie dominika,czy moge sie do was przylaczyc?:-)
.Po dlugich staraniach urodzilam synka no i tak doszlismy do wniosku z mezem,ze moze by postarac sie o siostrzyczke,tylko boje sie,ze miedzy dzieciaczkami bylaby za mala roznica wieku.jak ja sobie poradze
caluski i ide spac
moj najmlodszy synek ma 2 latka wiec do pracy mi nie spieszno,maz pracuje i to nam wystarcza :-) ...Moj pierworodny tez ma na imie Alan
co do wieku to idzie mi juz 29 wiosenka ;-)
i zaczyna mnie to przerazac,Alanek zostanie z babcia bo nie wyobrazam sobie dac takiego malego dzieciaczka do zlobka,a jest on takim niejadkiem,ze nie chce ryzykowac,oj co ja sie namorduje zeby on zjadl posilek
,w sumie moze zle mysle bo wiekszosc ludzi daje bobaski do zlobkow i nie powinnam tak do tego podchodzic ale jakos tak serce mi sie kraja jak mialabym go oddac w obce rece.
Ja kawke tez popijam i bije sie w piers ze przeze mnie musisz drugi raz isc na poczte

bylam z nim u lekarza a on na to ze niektore dzieci nie chca jadac nowych rzeczy tylko mleko...no ale w koncu od niedawna zaczal jadac stale pokarmy z czego bardzo sie ciesze ....a Alanek nie ma czasem alergii??